Szecsődi Karcsi megfogta Nkuya Sonia új mellét
Címlap / Showbiznisz / Szecsődi Karcsi megfogta Nkuya Sonia új mellét

Szecsődi Karcsi megfogta Nkuya Sonia új mellét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Szecsődi Karcsi elárulta a Tabu Tv riporterének, hogy nem meleg, de szereti magát sminkelni és az ékszerekért is odavan. 

"Teljesen egy női lelkületű kis emberke vagyok, szeretem magam sminkelni, én így érzem jól magam" – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész. Karcsi úgy gondolja nem tud tenni semmit az ellen, hogy változtasson azoknak az embereknek a véleményén, akik melegnek titulálják.

"Nem vagyok meleg, de én mondhatok bármit, mert fél Magyarország annak tart és kedves egészségükre" – mondta a tabutv.hu riporterének az énekes.

Továbbá elárulta azt is, hogy régebben zavarta, hogy kinézete miatt sokan cikizték, de ma már túllépett ezen. Ez a fajta megjelenés Karcsit egészen a kis korától kezdve kíséri, ugyanis az egész családja ezt a vonalat képviseli.

"Én egy olyan családból származom, ahol artisták között nőttem föl, dívák közt. Anyukám énekesnő, nagymamám artista és rám így ragadt ez a dolog. Én a nőket szeretem, ez egyértelmű."

Karcsi és Nkuya Sonia két évig elválaszthatatlan barátok voltak, de nem volt köztük semmi. A fiatalok annyira jóba vannak a mai napig, mint a testvérek, sőt Sonia még azt is megengedte Karcsinak, hogy megfogja új melleit.

"Megnéztem neki, kíváncsi voltam, hogy ez milyen, meg ilyet még nem annyira láttam, meg vele vagyok olyan viszonyban, hogy megnézhettem, nagyon szép lett és tetszik" – árulta el ezeket az információkat Szecsődi Karcsi. Majd ezután bevallotta, hogy ő az orrán változtatna plasztikai műtéttel.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4400 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x