Hajas Laci: a ló olyan, mint az ember
Címlap / Showbiznisz / Hajas Laci: a ló olyan, mint az ember

Hajas Laci: a ló olyan, mint az ember

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Hajas Lacival egy lovardában futott össze a Tabu Tv stábja, ahol kiderült milyen közös múltja van a mesterfodrásznak a lovakkal. 

"Tizennyolc éves koromban alakult úgy, hogy az édesanyám jóba volt egy lovász trainerrel és megkérdezték tőlem, hogy nincs-e kedvem amatőrködni, aztán két éven keresztül szinte mindennap kint voltam és gyakoroltam" – mesélte a tabutv.hu riporterének Hajas Laci, aki a későbbiekben elárulta, könnyen meglehet ülni egy lovat, ha ismerjük a rigolyáit.

"Mindig van egy félelem az emberbe ezektől a nagy állatoktól, de én mindig azt mondom, hogy a lovak ugyan olyan egyéniségek, mint az emberek. Van köztük lusta, friss, zsivány. Meg kell ismerni a rigolyáit" – számolt be a Tabu Tv riporterének a mesterfodrász, aki az idő elmúlása miatt kicsit homályosan emlékszik arra, hogy csajozós sport-e a lovaglás.

"Egy bizonyos típusú lányok szoktak járni lovagolni. Azok mondjuk, ugyanúgy jóban vannak a lovakkal és akkor ott alakulhatnak kapcsolatok a lovászok és a lovagló hölgyek között. Sajnos nagyon régen volt" – meséli a sztártévé videójában Hajas Laci.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3055 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x