Itt a legszebb Mekis lány
Címlap / Showbiznisz / Itt a legszebb Mekis lány

Itt a legszebb Mekis lány

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Csinosak, villámtempóban dolgoznak, sokat sportolnak, és még a kifutón is otthonosan mozognak: ezek a közös tulajdonságai a Miss McDonald’s szépségverseny döntőseinek. Horváth Éva volt szépségkirálynő segítségével közülük választották ki a legszebb gyorséttermi dolgozót. A nemzetközi szinten is úttörő kezdeményezésre több mint százan jelentkeztek az ország számos étterméből. 

A McDonald’s több mint 5000 munkavállalójának 60 százaléka a szebbik nemhez tartozik, nekik hirdette meg az étteremhálózat a Miss McDonald’s szépségversenyt. A több mint 100 jelentkező közül Horváth Éva volt szépségkirálynő vezetésével egy öttagú zsűri választotta ki a 10 legcsinosabb indulót, majd a verseny hivatalos honlapján a netezők dönthették el, ki a legszebb lány az aranyívek alatt.


A hétköznapokon a pult mögül visszamosolygó lányok a kiválasztás során egészen új arcukat mutatták: utcai szerelésben és fürdőruhában is bizonyították, otthonosan és magabiztosan mozognak a kifutón. A zsűri szerint nagyon nehéz volt kiválasztani, ki legyen az a 10 szépség, aki a döntőbe jut. "Egészen meglepődtem, amikor megjelentek fürdőruhában a jelöltek: ezeken a lányokon látszik, hogy a munka mellett is van idejük odafigyelni a testükre. Biztosan rendszeresen mozognak és odafigyelnek az étkezésükre is" – mondta el Horváth Éva.


Az előzsűrizés után ringben maradt 10 szépség közül végül a 20 éves Kroer Bettina kapta a legtöbb szavazatot. Bettina az ünnepélyes díjátadón elmondta: "2009 óta dolgozom a Mekinél, tudom, hogy sok szép lány van a kollégáim között. Szuper érzés, hogy egy ilyen erős mezőnyben engem választottak a legszebbnek!" A győztes sikere kapcsán elárulta, hogy gyermekkora óta rendszeresen fut és táncol, amit a rugalmas munkaidejének köszönhetően a mai napig aktívan űz.

Bettina a szavazás után visszatér eredeti munkájához, de modell pályáját egy 200.000 forint értékű portfoliófotózással segíti a McDonald’s. Nem ő lenne az első példa arra, ha a pult mögül kerülne a kifutóra: napjaink egyik legkeresettebb sztármodelljét, Gisele Bündchen-t is egy McDonald’s étteremben fedezte fel a divatszakma.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5910 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x