VV Laci: nagy terveim vannak
Címlap / Showbiznisz / VV Laci: nagy terveim vannak

VV Laci: nagy terveim vannak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lázár Laci ismét nagyszabású tervekre készül - a Tabu Tv riportere megpróbálta kihúzni az egykori villalakóból, hogy mik is azok. 

"Nyaralás sem volt, semmi sem volt, elég sokfelé szét vagyok most szakadva, próbálkozok egy-két dologgal, van egy pár nagyon nagy közeljövőbeni tervem, és ezeket próbálom előkészíteni" – mesélte igen titokzatosan a ValóVilág 4 játékosa. Annyit azért elárult, hogy jelenleg két terve alakul párhuzamosan.

"Két nagy dologba fogok majd most bele, az egyikről még egyáltalán nem akarok beszélni, az egy nagyon komolyan felépített dolog, a másik az összefügg a gyermekek védelmével. Annyit elárulhatok róla, hogy iskolák védelméről van szó, illetőleg a gyerekeknek egy olyan védelmi rendszer kidolgozásáról, amivel meg tudjuk őket óvni, amikor a szülők nincsenek mellettük" - avatta be Laci a tabutv.hu-ra klikkelőket terveibe.

És hogy mitől kell a gyerekeket megvédeni? Természetesen mindattól, amivel az előző generációk még csak nem is találkoztak: "Abban a korban nem ez volt. Nem volt ez a problémakör Magyarországon, nem is hallottunk róla. A legkomolyabb dolog az volt, hogy Technokol Rapidot tettek az emberek zacskókba, aztán ültek a csövesek lent az aluljárókban, és szívták. De változott a világ, eltelt azóta egy pár évtized, és Amerikától, a nyugattól átvettünk mindent. A jót azt nem,a rosszat viszont mindenben átvettük, nem csak ebben."




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2072 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x