Kökény Attila: nem vagyok sztár!
Címlap / Showbiznisz / Kökény Attila: nem vagyok sztár!

Kökény Attila: nem vagyok sztár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

A Megasztárban feltűnt énekest arról kérdezte a Tabu Tv riportere, hogyan változott meg az élete a tehetségkutató óta, illetve hogyan birkózik meg a hirtelen jött népszerűséggel. 

"Egy nagy életmódváltást jelentett nekem a Megasztár. Zenész vagyok, meg zenész is voltam, de ez másfajta dolog. Egyébként élvezem, lubickolok benne" – mesélte az énekes, aki örül annak, hogy felesége is jól kezeli azt, hogy ismert ember lett. "Nekem nem mondja a feleségem, hogy féltékeny, nagyon jól kezeli ezt a dolgot, de nyilván azért az internetes portálokon kapok olyan üzeneteket, meg felkéréseket, ami nem olyan szép, de általában ezeket ő olvassa el, és az a jó, hogy nem válaszol, tehát nem veszi fel kontaktust senkivel."

Attila bár ismert és népszerű énekes, nem gondolja úgy, hogy sztár lenne. "Az, hogy sztár nekem azért még itthon úgy sok, fél éve jöttem ki a Megasztárból. Majd 40 év múlva, hogy ha úgy alakul még mindig hallanak rólam az emberek és még mindig fent vagyok ezen a pályán, akkor mondhatom azt, hogy igen, letettem már valamit az asztalra. Én ugyanúgy elmegyek a közértbe, piacra vásárolni a feleségemmel, semmiben nem változtunk meg" – nyilatkozta a Tabu Tv kameráinak.

Attila a családja jövőjét mindig szem előtt tartja, ezért eszébe sem jut abbahagyni az éneklést. "Én úgy gondolom, hogy azokat, amiket én elérek javakat ebből, tudom értelmesen beleforgatni a gyerekeimbe, szóval nem elherdáljuk, meg elvásároljuk a pénzt, meg ruhákra költjük. Én 36 vagyok, három gyerekem van, nekem őrájuk kell gondolni és azért nem tudok belefáradni éneklésbe meg abbahagyni, mert ez fontos" – árulta el a zenész.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3833 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x