Zimány Linda mellben szégyellős
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda mellben szégyellős

Zimány Linda mellben szégyellős

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A modell annak a híve, hogy egy nő egyszerre csak egy dolgot mutasson meg magából. Linda az előbbi elv alapján leginkább a lábait szereti mutogatni, mert mellben kicsit szégyellős. 

 

Rendezvénynaptár
Zimány Linda a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóján mesélt arról, hogy számára milyen az előnyös öltözködés. "Szeretem keverni a szexis, de mégis kicsit visszafogott elemeket az öltözködésemben. Az eddigi ruháim eddig csajosabbak voltak, most pedig egy kicsit nőiesebbek. Én annak vagyok a híve, hogy egy nő egyszerre mindig csak egy dolgot mutasson meg magából. A lábak legyenek eltakarva és mutassuk meg a dekoltázst, vagy mondjuk legyen zárt fölül a ruha és mutassuk meg a cicit." - meséli a tabutv.hu riporterének a modell, aki leginkább a lábait szokta mutogatni az embereknek.


"Én mondjuk mellben egy kicsit szégyellősebb vagyok, szeretem ha kicsit zártabb a ruha. Nem szeretem annyira közszemlére kitenni a melleimet, a lábaimat viszont nagyon megkedveltem az utóbbi időben!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány Linda, akinek a gyermekkori tömzsi lábaiból két éve gyönyörű hosszú combjai és vékony bokái lettek.

Linda egyébként folyamatosan karbantartja a testét, hogy a lehető legjobb formáját tudja hozni. Dzsudzsák Balázs szerelme Moszkvában leginkább futópadon edz, de Magyarországon is megtalálta már a kedvenc edzésformáját. "Mindemellett úszni is szeretek, csak az egy kicsit tortúrásabb dolog, ezért sajnos nem jön annyira össze" - mondja a videóban Zimány Linda.
 
 
[ 2954 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x