Karda Bea: egy férfi sírhat is!
Címlap / Showbiznisz / Karda Bea: egy férfi sírhat is!

Karda Bea: egy férfi sírhat is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Karda Beával a NekedValó forgatása előtt találkozott stábunk. Mint riportunkból kiderül, az énekesnő az érzelmeket és az őszinteséget díjazza egy valóságshow játékosaiban. 

"Nekem van két favoritom, idáig a nagyon érzelgős és nagyon őszinte, nagyon színes egyéniségek – mint például a Fecó – jönnek be. Nekem olyan korrekt, egyenes. Jó tudom, hogy itt taktikázni is kell, meg hülyülni, de ő mindenki mellet úgy apáskodik, családias hangulatot teremt" – meséli Bea a Tabu Tv kameráinak, majd hozzzáteszi: "Én félek, hogy a nézők jó része azt fogja hinni, hogy azért, mert egy férfi sír, akkor gyengébb. Nekem ez nem így jön le – én nekem a Fecó még mindig a kedvencem."

Talán sokak meglepetésére nők közül a megosztó személyiség Annamarira teszi le a voksát a művésznő: "Sokan nem bírják, de olyan őszintén elmondta az érzéseit annak a kis pici aprócska Péter gyereknek, hogy lehet ez az őszinte kinyilatkoztatás, ami nem volt egy rámenős dumcsi, most nekem szimpatikus volt. Meg merte mondani, nem csinált akkora trükköket, borzadalmakat, mint az Attila. Én az utolsó pár adást néztem, és bevallom őszintén, ha választani kell, akkor Fecónál maradok és most Annamari egy kicsit."

Azért Bea sem mindig a Valóvilágot nézi: nyolcadik éve viszi énekstúdióját, hamarosan pedig egy új divatmárka arcaként fog megjelenni a nyilvánosság előtt: "Csináltunk egy csomó fotót, most indulnak be majd a reklámkampányok, tehát nem sokára remélem erről is fogok majd tudni nektek úgy mesélni, hogy mellettem áll a divattervező."


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1685 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x