Kiss Ramóna száguld és lassul
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kiss Ramóna száguld és lassul

Kiss Ramóna száguld és lassul

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Kiss Ramónával egy divatbemutatón találkoztunk - elsősorban mégsem erről, hanem a nemrégiben lezárult Lotus Ladies Cup-ról kérdeztük. 

 

Rendezvénynaptár
"Vége lett a szezonunknak, úgyhogy most már csak edzünk, hogy a rutinunk megmaradjon, de majd jövő áprilisban indul újra a Lotus Ladies Cup Bajnokság, aminek remélem én is részese leszek" – meséli Kiss Ramóna a Tabu Tv stábjának, aki amatőr létére igen szép eredményeket ért el az idei futam során.

"Hálisten nagyon-nagyon javuló tendenciát mutattam, az első versenyen nyolcadik, és aztán ilyen váratlanszerűen hét-hat-öt-négy-három-kettő. Első helyet soha nem tudtam megszerezni, mert Bús Edina, aki hat éves tapasztalattal rendelkezik, hivatalos autóversenyző, nyilván ő vitte el az aranyérmet majdnem minden versenyünkön, de a profik között az összetettben harmadik lettem, bronzérmet vihettem haza. Szerintem ez kielégítő, úgy, hogy tényleg nem tudtam annyit edzeni, mint a többi lány, hiszen a Barátok Közt az első" – számol be a tabutv.hu honlapjára látogatóknak a 2011-es megmérettetésről a színésznő.

Rami, aki már rutinos versenyzőként száguld a Hungaroring pályáján, a közutakon lenyugodni látszik: "Én nagyon lendületes vezető vagyok, illetve voltam most már, mert kiéltem minden agressziómat a versenypályán, és ilyen kis lassú lettem. Most már azért dudálnak rám, mert túl lassan megyek."
 
 
[ 2988 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x