Anyósa főz Bárdos Andrásra
Címlap / Showbiznisz / Anyósa főz Bárdos Andrásra

Anyósa főz Bárdos Andrásra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

A népszerű műsorvezetővel a rendszeres és egészséges táplálkozási szokásokról beszélgettünk. Megtudtuk: e téren Andrásék tipikus magyar család. 

Találkozásunkkor rögtön a lényegre tértünk: mennyire fontos a Bárdos-Máté családban a reggeli? "Hát nem eléggé" – vallja be András a Tabu Tv kameráinak – "vagy őszintébben is fogalmazhatok: szinte egyáltalán nem. Nem szoktunk otthon reggelizni, se a felnőttek, se a gyerekek. És persze ez aggasztó, mert látom, hogy megy a gyerek az iskolába vagy óvodába, ahol valami olyan kaja várja, amit nem biztos, hogy szeret, és akkor előfordul, hogy délig nem eszik. De nem tudom, hogy lehet ezen változtatni."

"Mi szerintem egy igazi átlagos magyar család vagyunk, ahol fontos az ebéd, de a legfontosabb a vacsora. A reggelivel meg nem foglalkozunk. És ezt pontosan tudom, hogy butaság, és mégis így van. Sajnos a gyerekek is ezt a kultúrát szokták meg, tehát attól tartok, hogy ők is ezt fogják továbbadni. Nyilván valahol muszáj változtatni" – meséli a műsorvezető, aki bizony nem nyerte el az egészséges reggeli híveinek támogatását életmódjával.

És hogy mikor és honnan kerülnek a finom falatok Bárdos Andrásék asztalára? Máté Kriszta szüleitől, hiszen a Tények volt műsorvezetője – mint megtudhattuk Andrástól – nem főz: "Az anyósom és apósom látnak el minket étellel, rendszeresen jönnek hozzánk, és hozzák a finomságokat. Az anyósom csodálatos szakács, csodálatosan főz, és mi azzal vigasztaljuk magunkat, hogy ő annyira jó szakács, hogy mi nem merünk vele versenyezni. De valójában tényleg arról van szó, hogy ő ellát minket étellel, és mi nem főzünk egyáltalán."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2025 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x