Dopeman börtönbe megy?
Címlap / Showbiznisz / Dopeman börtönbe megy?

Dopeman börtönbe megy?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Dopemant új száma miatt, hívták be a VII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol nyomozást indítottak ellene. 

"Most éppen várjuk a bátyámat és várjuk, hogy mik lesznek a fejlemények. A kurucinfosok feljelentették, hát ez egy ilyen ország sajnos, ahol feljelentik egymást az emberek. Ezt a dalt mi segély-kiáltásként írtuk meg. Ha ezért le kell üljünk, akkor az a demokrácia vége szerintem ebben az országban" – számolt be a Tabu Tv riporterének a rapper testvére, aki készséggel nyilatkozott a jelenlegi helyzetről.

"Nem nyilatkozom, csak a DopemanTV-nek. Mindenféle más médiumtól csak komoly összegért vállalok megszólalást, mert ha bármi történik, a gyerekemnek enni kell adni" – mesélte Dopeman a tabutv.hu nézőinek, akiről egyelőre frissebbet nem tudunk, testvére próbált segíteni stábunknak.

"Sajnos már többször voltunk bent a rendőrségen, de mindig kiderült, hogy csak koholt vádak. Ilyenkor be szoktak hívni tanúnak, mert hát a tanút lehet kérdezgetni és ott hirtelen vádlottá lehet válni, ezért jobb, hogyha ügyvéddel megy, mert ki tudja, mennyire szigorodik be a politika. Ezt a klipet megnézték 400 ezren, amiről azt kell tudni, hogy nem egy meghakkelt nézettség, ilyen rövid idő alatt" – hallható és látható az internetes sztártévé videójában.  
  
 
Fotó:
Talabér Tamás - www.phototalabertamas.hu
 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4007 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x