Indul az év playmate-je 2012 választás
Címlap / Showbiznisz / Indul az év playmate-je 2012 választás

Indul az év playmate-je 2012 választás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Playboy magazin ismét versenyt hirdet, immáron nyolcadik alkalommal, hogy megtalálja Magyarország legszebb és legvonzóbb lányát, a Playmate of the Year 2012 választás nyertesét.  

Idén először a vidéki lányoknak is szeretne kedvezni a nyuszis magazin, még pedig egy debreceni és szegedi nagyszabású casting keretében.

A verseny december 16-án veszi kezdetét Budapesten a MIX Clubban, majd 2012. január 13-án Debrecenben, január 16-án Szegeden és Február 2-án Budapesten ér véget.
A négyfordulós válogatás után, a 30 Playmate-jelöltet a Playboy magazin bemutatja a playmate.hu oldalon.


A tavalyi élmezőny

Innentől kezdve az olvasóknak is fontos szerep jut, hiszen idén is leadhatják voksaikat kedvencükre a playmate.hu oldalán, ezáltal kiválasztottaik bekerülnek a Playboy áprilisi lapszámába, ahol a 21 legszebb versenyző leplezi le csodás idomait az olvasók előtt. Az igazán kíváncsi érdeklődők a playmate.hu oldalán a voksolás mellett betekinthetnek a kulisszatitkokba, és a fotózáson készült werk videókat is megtekinthetik.

A Playboy először jelenik meg webre, táblagépre és mobiltelefonra optimalizált formában is.

A legtökéletesebb 12 döntős hölgy kihagyhatatlan képei pedig a Playboy májusi lapszámában lesznek láthatóak.

Hagyományokhoz híven a az Év Playmate-je győztesét, a május végén  tartandó Playmate of the Year Gálán mutatja be a magazin a nagyközönségnek.

A zsűri tagjait idén a gondosan válogatta össze a Playboy. Olyan prominens személyeket állított maga mellé, mint Andy Vajna producert, Nánási Pál fotóművészt, Hajdú Péter producer műsorvezetőt, Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészt, Jáksó László műsorvezetőt, Murányi Marcell Blikk főszerkesztőt, a tavalyi év Playmate-jét, Daniludisz Nikit, a 2007-es Év Playmate-jét, Metzker Vikit valamint Pantl Pétert, a Marquard Media férfi divízió vezetőjét.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Playmate of the year 2012 verseny végeztével egy nagyszabású gála keretében egy hölgy álma valóra válik - kiderül, ki lesz az Év Playmate-je Bódi Sylvi, Pantinchin Edina, Ripli Zsuzsi, Dundika, Lenkei Viki, Metzker Viki és Daniludisz Niki után.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9096 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x