Izzasztó felvételek! Béci és Lola együtt riszáltak!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Izzasztó felvételek! Béci és Lola együtt riszáltak!

Izzasztó felvételek! Béci és Lola együtt riszáltak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

A Tabu Tv stábja egy budapesti stúdióban találkozott Bécivel, Lolával és Brasch Bencével, akik egy igazán vagány tánccal készültek a Disney Channel vadonatúj műsorára. 

 

Rendezvénynaptár
Három kivételes tehetség fog majd zsűrizni a versenyen. Lássuk őket! Brasch Bence: "A Disney csatorna hirdetett egy táncversenyt, aminek az a lényege, hogy nyolc és tizennégy év közötti fiatalok feltölthetik a videóikat a Disney honlapjára, amiben táncolnak és Lola, Béci és én fogjuk lezsűrizni. Viszonylag amúgy könnyen ment, a végére picit elfáradtunk. Én most már nagyon szeretek táncolni. Azért csináltuk ezt a kis videót, hogy ezzel is ösztönözzük a leendő jelentkezőket" - mesélte a tabutv.hu riporterének Bence, akinek úgy látszik jót tett a tánc, hiszen maximálisan kivirult.


Lola: "A legjobb tízet, azt mi választjuk ki így hárman, viszont onnantól kezdve az már közönség-szavazatos, aki pedig megnyeri, mehet Londonba egy tánckurzusra. A mai napon megtanultunk egy koreográfiát, amit a Béci csinált és megpróbáltuk eltáncolni. Volt, amikor sikerült is. Mivel most így egész sokat táncoltunk, így együtt fogok érezni sok mindenkivel" - számolt be az ifjú énekesnő a Tabu Tv riporterének, aki egész próbán a lelket tartotta a srácokban.

Béci/Young-G: "Én nagyon örültem ennek a felkérésnek. Tök jól ment, sínen volt minden. Tök ügyes volt a Lola meg a Bence is és tök zökkenőmentesen ment az egész" - hallható és látható az internetes sztártévé videójában.
 
 
[ 4332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x