Hazai sztárok karácsonyi meglepetése
Címlap / Showbiznisz / Hazai sztárok karácsonyi meglepetése

Hazai sztárok karácsonyi meglepetése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Karácsony közeledtével DJ Dominique, aki jótékonysági akcióiról is híres, úgy gondolta, hogy néhány ismert barátjával együtt ellátogatnak a Tűzoltó utcai gyermekklinikára. Ördög Nóri, Szulák Andrea, Vastag Tomi, Király L. Norbi, Szabó Ádám, Mádai Vivien, Lakatos Yvette, és az Apolló 23 rengeteg ajándékkal érkeztek meg a kórházba, ahol egy kis műsort is adtak a gyerkőcöknek.  

Dj Dominique egész évben szívén viseli a hátrányos helyzetben lévők sorsát, így Karácsonykor is mindenképpen szeretett volna valami meglepetést szerezni nekik. A Tűzoltó utcai gyermekklinika főnővérével közösen kitalálták, hogy egy kis műsorral és sztárvendégekkel kedveskednek a súlyos beteg gyerekeknek. DJ Dominique több ismert embert is megkért, tartson vele ezen a délutánon, akik örömmel vettek részt az eseményen. A sztárok legnagyobb meglepetésére, nemcsak adtak, hanem kaptak is ajándékot a beteg gyerekektől. 


Ördög Nóri barátnőjével együtt érkezett, hatalmas angyalszárnyakkal. Nóri az Angel’s Army alapítójaként is szívén viseli a nehéz helyzetben lévőket. A műsorvezető által toborzott angyalsereg rengeteg ajándékot gyűjtött össze, amit most a beteg gyerekeknek el is hoztak. A rövid műsor alatt kiderült, hogy a megjelent gyerekek talán még jobban örültek a népszerű műsorvezetőnek, mint az ajándékoknak, hiszen mindenki szeretett volna egy közös képet és aláírást az angyalnak öltözött Ördög Nóritól.

Vastag Tomi egy karácsonyi dallal készült és rengeteg ajándékot hozott a lurkóknak. Király L. Norbi teljesen meghatódott, mikor DJ Dominique felkonferálta és a gyerekek vastapssal és sikításokkal köszöntötték őt.


Az eseményen egy egyedülálló produkciót is láthatott a közönség, hiszen először álltak össze egy dal erejéig Szabó Ádám és az Apolló 23. A zenei csemegét láthatóan mindenki nagyon élvezte, majd a dal után a gyermekek megrohamozták kedvenc előadóikat.

Szulák Andrea valóban meglepetésvendég volt a beteg gyerekeknek, így hatalmas öröm volt, mikor meglátták. Andi mesét olvasott fel, hogy így is erőt adjon nekik leküzdeni a súlyos betegségüket. A gyerekek szeme végig csillogott, míg hallgatták a lélekerősítő szavakat.


DJ Dominique műsorvezető társa ezen a különleges eseményen az RTL Klub egyik új arca, Mádai Vivien volt. Vivien nagyon örült, hogy részt vehetett a rendezvényen és egy hatalmas zacskónyi plüssállatot is hozott a kórház lakóinak. A fiatal műsorvezető, mikor megkapta a gyerekek által készített ajándékot nagyon meghatódott és rengeteg autogrammal köszönte meg a kedvességet.

DJ Dominique és a sztárvendégek remélik, hogy ezzel a kis műsorral kellemesebbé varázsolták a beteg gyerekek Karácsonyát.


"Abban reménykedem, hogy ezzel a kis meglepetéssel több gyerek gyógyulásához járultunk hozzá. Hiszek abban, hogy a mosoly és a zene a legjobb gyógyír. Nagyon köszönöm a kórházba látogató ismert barátaimnak, hogy eljöttek és így együtt tényleg önfeledt délutánt szereztünk a súlyos beteg gyerekeknek" - mesélte a népszerű lemezlovas.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3602 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x