Dukai Regina dekázni tanul barátja mellett
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina dekázni tanul barátja mellett

Dukai Regina dekázni tanul barátja mellett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Egy gyerekeknek szánt rendezvényen futott össze a Tabu Tv stábja a magyar Victoria és David Beckhammel azaz Dukai Reginával és Feczesin Róberttel, akikről megtudhattuk, tökéletesen kiegészítik egymást. 

"Nem igazán próbálkoztam a focival még. Egyetlen olyan alkalom volt, mikor Balin nyaraltunk, akkor eldöntöttem, hogy megtanulok dekázni. Kisebb-nagyobb sikerrel sikerült is, de nem adom fel, próbálkozom még" – mesélte a Tabu Tv riporterének Regina, aki a későbbiekben arról számolt be, mennyire fontos neki, hogy barátja érezze, mellette van.

"Örülnek Reginának nagyon az olasz csapattársaim. Sok olyan visszajelzés volt már, a csapatmenedzserünk vagy a klubmenedzserünk is kérdezgette, hogy kinek van ez a nagyon szép barátnője, szóval tényleg nagyon örülnek neki" – számolt be a sztártévé riporterének Feczesin Róbert, akin látszódott a büszkeség az arcán, ami nem is csoda, hiszen hazánk egyik legszebb lánya a barátnője.

"Olaszországban úgy van kialakítva a stadion, hogy nem lehet olyan nagyon közel lenni a pályához, szóval nem szokta zavarni a játékosokat, hogyha éppen a hajammal játszom vagy ilyenek. Volt már arra példa, hogy az egyik csapattársa nem játszott aznap és akkor a szünetben rohant le az öltözőbe, hogy úristen itt van a Robinak a barátnője. Szerencsére nem próbálkoznak, de azt szoktam látni, hogy néha-néha néznek. Volt már olyan lány, aki utólag bevallotta, hogy sunyiban engem fényképezett a lelátón, de szerencsére semmilyen incidens nem ért még" – mesélte a tabutv.hu riporterének Dukai Regina, akinek az arcán látszódott, tökéletesen kiegyensúlyozott új barátja mellett.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2564 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x