L.L. Junior szeretne hűséges lenni
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / L.L. Junior szeretne hűséges lenni

L.L. Junior szeretne hűséges lenni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Gyermekeknek szánt rendezvényen mesélt L.L. Junior a Tabu Tv kamerája előtt arról, milyenek mostanában a párkapcsolata és hogy mennyire hűséges típus is ő valójában. 

 

Rendezvénynaptár
"A cseppkőutcai gyermekotthonban vagyunk és mindenki izgatott. Most nézem, hogy Dukai Regina is itt van a focista barátjával és sokan mások sportolók, szépségkirálynők. Én a tánckaromat hoztam magammal és nagyon jópofa kis műsort fogunk itt csapni" – mesélte a tabutv.hu riporterének Junior, akiről kiderült, hogyha gyereket szeretne, akkor bizony komolyabban kell vennie párkapcsolatait.

"Keressük egymást a társammal szerintem. Most egy picikét rumlis a párkapcsolati része az életemnek. Most volt egy kisebb szakításom másfél hónapja, ráadásul három é fél évet voltunk együtt" – számolt be a sztártévé riporterének a rapper-énekes, aki azt mondja, most már hűséges típus.

"Szeretnék most már nagyon hűséges lenni, de valóban tettem rossz fát a tűzre. A női nemnek vagyok az abszolút rajongója, hiszen gyönyörű szépnek tartom a magyar lányokat. Valószínűleg ezt túlzásba is vittem az utóbbi időben. Harminc éves lettem, nem meglepetés, de most már szeretnék megkomolyodni, meg én is úgy érzem, hogy egyre érettebb vagyok. Sokat tanultam a kapcsolataimból, ezt javaslom mindenkinek" – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé videójában.
 
 
[ 2057 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x