Dukai Regina nem retusálta fotóit
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina nem retusálta fotóit

Dukai Regina nem retusálta fotóit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A Tabu Tv stábja Czanik Balázzsal és Dukai Reginával beszélgetett a Capoeira aerobikról, amit már országszerte Balázs oktat - de természetesen Regina bomba alakja mellett sem mehettünk el szó nélkül. 

"Annak idején még az első Capoeira aerobik dvd-mnek a sztárvendége Dukai Regina volt és onnan indul az egész pályafutásom. Ott tíz-tizenkét órát együtt forgattunk, az kőkemény volt és Regina könnyen elvégezte a gyakorlatokat. Úgy gondoltam, hogyha indítok egy újfajta dolgot, akkor Regina jöjjön el" – mondta el a tabutv.hu nézőinek Czanik Balázs.

"Balázzsal most kezdtünk egy kicsit együttműködni. Alapvetően valamiért ilyen az alkatom, de ez csak derékig tart, onnantól kezdve nem sok izom van rajtam. Nagyon szerencsés vagyok, mert egy pár felülést megcsinálok és már látszódnak a kockáim" – árulta el alakjáról a Tabu Tv nézőinek a csinos énekesnő.

"Nekem nagyon sokat fáj a hátam, úgyhogy szükségeltetik az, hogy folyamatosan valamilyen tornán részt vegyek. Általában valamilyen alakformáló tornára szoktam ide járni, mert abban az időszakban, amikor azokra az órákra jártam, egyáltalán nem fájt a hátam, úgyhogy szeretném visszavenni az életembe, meg hát az alakomnak sem árt. Ételekben sem mondanám, hogy fogyókúrás típus vagyok. Én mindig azt mondom, hogy mindenki egyen amit megkíván, csak mértékkel" – árulta el a Tabu Tv stábjának Regina.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x