Tóth Gabi végigbőgte új dalának felvételét
Címlap / Showbiznisz / Tóth Gabi végigbőgte új dalának felvételét

Tóth Gabi végigbőgte új dalának felvételét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-01

A Tabu Tv stábja mikrofonvégre kapta Tóth Gabit, hiszen a vagány énekeső is nagy esélyes, hogy képviselje országunkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. 

"Nem görcsölök rá a versenyre, ha megyek, akkor megyek, ha nem, akkor nem. Egy teljesen új dallal indultam, aminek a címe Nem kell végszó. Sok, az életemben komoly meghatározó dologról szól. Ebből a dalból klipet is fogunk forgatni Amerikában. Kicsit rock-os, dubstep-es, pop-os, kicsit olyan, mint az Elég volt, dinamikában mindenképp. Nagyon érzelmes a szövege, többször is neki kellett futnunk a felvételnek, mert volt, hogy elsírtuk magunkat, de szerintem ettől lett ennyire hiteles. Már készen van rá egy angol szöveg is, de az Eurovíziótól függetlenül, mert szerintem ez egy nagyon jó dal lett és kár lenne érte" – osztotta meg a tabutv.hu nézőivel Gabi.

Persze az angol szöveg, Amerikában forgatott klip felveti a nemzetközi karrier lehetőségét is – azonban Gabi jól érzi magát itthon: "Nem hagynám itt Magyarországot. Az ember soha ne felejtse el, hogy honnan jött. Sokan beleesnek ebbe a hibába, és elfelejtik. Én azt gondolom, hogy az ember mindig legyen az, ahonnan jött" – nyilatkozta nekünk a tehetséges énekesnő.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3896 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x