Király Viktor: oda fogunk ba**ni!
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor: oda fogunk ba**ni!

Király Viktor: oda fogunk ba**ni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Király Viktorral és Lindával beszélgettünk az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán, hiszen közös pordukciójuk, az Untried is bekerült azon húsz esélyes közé, akik képviselhetik hazánkat a rangos megmérettetésen. 

"Nagyon jó érzés, kimondottan örülök, hogy végre mindkét ikertesómmal együtt dolgozhatok. Ezenkívül szerinem egy zseniális dallal neveztünk, aminek elkészítésében Pras Michel, a Fugees alapító tagja is részt vett" – nyilatkozta riporterünknek Linda, aki a dal eredeti verziójával már számos rajongóra tett szert a tengeren túlon.

"Az, hogy kik a zsűritagok, mindig szubjektív. Most egy új szabály szerint aki egyszer kijutott erre a versenyre, automatikusan tagja lesz a magyar zsűrinek. Wolf Kati is így került be. Szerintem ami furcsa ebben az egészben az az, hogy szakmabeliek zsűriznek egyenrangú szakmabelieket" – elemezte a jelenlegi versenyhelyzetet Viktor.

"Nagyon jó lett a dal, amivel indultunk, és ha az emberek tényleg ezt figyelik, illetve magát a színpadi produkciónkat, akkor véleményem szerint módunk van továbbjutni. Úgy gondoljuk, hogy nagyon sok eséllyel futhat be ez a dal Európában, és ha kérdezik, igen, büszkén itt vagyunk, hogy letegyünk valamit az asztalra" – számoltak be a tabutv.hu nézőinek a Király testvérek, akik azt is elárulták, ha másra kéne tenni a voksukat, ők Caramel dalát támogatnák.

"Lehet szeretni, nem szeretni minket, de az tény, hogy Viktor nagyon tud énekelni, Ben is nagyon tehetséges, és a dal is nagyon erős lett, és imádunk boldoggá tenni embereket a zenénkel" – összegezte stábunknak Király Linda, mire testvére csak ennyit reagált: "Az az igazság, hogy oda fogunk ba**ni!"Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x