Alíz az Éden Hotel miatt nem talál barátot?
Címlap / Showbiznisz / Alíz az Éden Hotel miatt nem talál barátot?

Alíz az Éden Hotel miatt nem talál barátot?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Éden Alízt hintába ültettük… No nem kell rosszra gondolni, csupán arról van szó, hogy riporterünk egy játszótéren futott össze az egykori reality-hősnővel. Tervekről, fogadalmakról és ideális pasikról esett szó a januári hidegben.  

Alíz igazi fogadalom-dömpinggel szokta kezdeni az évet: nem ritka, hogy 10-15 új tervvel indul neki egy esztendőnek. Idén azonban – mint megtudtuk – lecsökkentette a számot, és inkább a megvalósításra helyezi a hangsúlyt.

"Annyit szeretnék megvalósítani, hogy lediplomázom, sikeresen és jó eredménnyel, kicsit előbbre jutok a munkában, illetve több időt szeretnék tölteni a családommal és a barátaimmal – valamint kicsit több időt szeretnék tölteni magammal is!" – meséli Alíz a tabutv.hu-ra klikkelőknek, hozzátéve, hogy régebben nem egyszer fordult elő, hogy annyira belefeletkezett a munkába, hogy még magára sem jutott ideje.

Alíznak persze nem csak önmagára illetve a családjára nincs ideje - barátot szerezni e sem könnyű: "Sok emberben, sok pasiban csalódtam az utóbbi időben. Az is kicsit hátránya volt ennek a műsornak, hogy nem igazán mernek odajönni hozzám. Többször volt már bulikon, hogy szemezünk egy sráccal már vagy fél órája, és nem lép oda. Egy métert se lépne közelebb. Nem tudom erre a választ. Én meg előbb ugrom a Dunába, mint hogy odamenjek egy pasihoz. Ha az első lépést sem tudja a férfi megtenni, akkor ott már elbukott."

És hogy milyen is az Éden Hotel döntősének az ideális férfi? Lássuk: "Az első, hogy legyen elszánt, határozott. A második, hogy legyen okos, illetve legyen figyelmes. Egyszer már találkoztam egy ilyen sráccal – másfél évig jártunk. Végül túl komollyá kezdett válni a kapcsolat, és én megijedtem. De még fiatal voltam" – hallható a Tabu Tv riportjában.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x