Alekosz: romokban a nagy szerelem?!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Alekosz: romokban a nagy szerelem?!

Alekosz: romokban a nagy szerelem?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Mint arról már korábban is beszámoltunk, Alekosz és Betti kapcsolata koránt sem volt felhőtlen az utóbbi időben. Most, mint megtudtuk, fordulóponthoz ért kettejük története. 

"Ez az egész roppant kellemetlen számomra, hiszen nem volt a számításaim része, hogy idáig fajulnak a dolgok, de mégis bekövetkezett az, amitől én már nagyon régóta féltem - és lehet, hogy pont amiatt következett be, mert régóta féltem tőle - beleüldöztem Bettit egy kis kalandocskába" - vázolta fel a jelenlegi helyzetet az egykori villalakó, aki azért azt is hozzátette, a helyzet nem ennyire egyértelmű, hiszen ő sem volt mindig hűséges: "A nyáron elég sokszor félreléptem, amit ő tudott is, mint ha a kapcsolatunk egyféle nyitott kapcsolat lett volna. És ahogy teltek a hetek, hónapok, egyre erősebb volt bennem egy érzés, és nem hittem el, hogy ő engem akar. Amikorra pedig észbe kaptam, addigra Betti már besokallt."

Az utolsó csepp végül Alekosz legutóbbi valóságshow-s szereplése volt, ami alatt - a realitygyőztes szerint - Betti visszaadta a kölcsönt, bosszút állt. "Amikor ez kiderült, akkor többminden kiderült. Például az, hogy az elmúlt három hónapban nem mondott igazat. Mert amikor én rákérdeztem konkrétan dolgokra, akkor ő mást mondott. De kétségkívül ő azért szeretett volna véget vetni a kapcsolatunknak, mert nem akarja, hogy féltékenykedjek, üldözzem őt, az őrületbe kergessem ezzel az egyész majdhogynem beteges féltékenységgel." És mi a helyzet most? Betti néhány hét haladékot, gondolkodási időt kért. Alekosz a történtek ellenére bízik kettejükben - sőt, azt is elárulta, még a házasság is szóba jöhet, ha sikerül összetartaniuk ezt a kapcsolatot.

Természetesen a valóságshow-veteránt szerelmi élete mellett arról is faggattuk, milyen reality-n töri épp a fejét. A meglepő hír: a VV4 győztese nem zárkózik el attól sem, hogy külföldre is kiterjessze tevékenységét! "Épp a minap beszélgettem valakivel, hogy meg kéne próbálkozni a valóságshow-zással külföldön. Például megnyerni egy görög, vagy egy francia show-t. Egyetlen probléma van: én csak magyarul tudok - és nem is nagyon szándékozok más nyelveken megtanulni beszélni - és ez ugye egy sarkallatos pont lenne, de erre is kitaláltam a megoldást elméletben, mondjuk egy csinos tolmácsnő személyében, aki ott lenne velem a nap 24 órájában." Nos, mint mondják, a lehetőség adott, a megvalósítást pedig érdeklődve várjuk!


 
 
[ 1633 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x