Gregor Bernadett: ne bízz a barátnőkben!
Címlap / Showbiznisz / Gregor Bernadett: ne bízz a barátnőkben!

Gregor Bernadett: ne bízz a barátnőkben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Persze Berni tanácsát nem kell minden esetben megfogadni, de ha egy hűtlen párról van szó, akkor lányok, csak magatokra hallgassatok! - üzeni a színésznő. 

Szalay Kriszta önfeltáró könyvének bemutatóján nem mindennapi témáról beszélgettünk a megjelentekkel, köztük Gregor Bernadettel sem: a Tabu Tv terítékén a hűtlenség szerepelt. A színésznő szerint nagyon jó útravaló lehet mindenki számára a Lélekre vetkőzve: "Aki párkapcsolatban él, annak bizony tudnia kell, hogy vannak hullámvölgyek, és ez elkerülhetetlen, főleg egy több évtizedig tartó házasságban, de én azt gondolom, hogy lehet belőle tanulni bölcsességet, higgadtságot - hogy az ember ne sértetten vagy gyűlölettel reagáljon esetleges vesztes helyzetben, hanem próbáljon megértéssel és elfogadással közeledni a másik felé, mert akkor meg lehet menteni a kapcsolatot."

"Én mindaddig féltem ettől a dologtól, ameddig velem ugyanúgy meg nem történt. Én is ott voltam, hogy akkor eldönthetem, hogy ettől függetlenül én ezt folytatom, vagy sem. Elképzelhetetlennek tartottam még tíz évvel ezelőtt, hogyha én megtudom valaha, hogy hűtlen lett hozzám a szeretett férfi, akkor én tovább folytassam a kapcsolatot - és végül megtörtént velem. Már rájöttem, hogy ez túlélhető dolog, és az életben nem ez a tragédia, hanem vannak ennél sokkal szörnyűbb dolgok is!" - hallható a Tabu Tv riportjában.

És mit üzen Bernadett azoknak a nőknek, akik még nem, vagy épp most élik át kapcsolatuk próbáját egy hűtlenség következtében? "Érdekes, hogy nekem nagyon sok nőtársam, barátnőm - persze nem a legszűkebb baráti köröm - úgy reagált az én élethelyzetemre, hogy a rúgd ki és soha többet, nehogy visszafogadd. Olyan negatívak voltak - tényleg, mint a kiéhezett hiénák, alig várták, hogy én is végre egyedül maradjak, mint ahogy ők vannak. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne hallgassanak a barátnőkre, semmi esetre se, akik azt tanácsolják, hogy maradjanak egyedül, mert az milyen jó dolog! Szerintem inkább önvizsgálatot kell tartani, hogy hol támadhatott az a rés a kapcsolaton, hogy egy ilyen megtörténjen."



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x