Geszti: az olimpia igazi old-school dolog!
Címlap / Showbiznisz / Geszti: az olimpia igazi old-school dolog!

Geszti: az olimpia igazi old-school dolog!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Négyévente lázban ég minden sportrajongó - ugyan Geszti szerint az olimpia nem kap akkora hype-ot, mint például a foci, de talán pont ezért szerethetőbb is. A Tabu Tv stábja azt is megtudta, a zenész egy féltéglának köszönheti, hogy nem lett profi focista. 

"Biztos figyelni fogom az olimpiát nagyon, mert négyévente megérdemel a magyar sport annyit, hogy legalább az olimpia idején mindenki figyeljen. Emellett én nagyon szeretem az olyan rendezvényeket, ami tényleg egyfajta multikulturalitást hoz: hihetetlen sok sportágban a világ minden részéről jönnek emberek - ebben van a mai napig valami nagyon szép, és nemes dolog, annak ellenére, hogy kicsit old-school dolognak tűnik az olimpia az agyonhype-olt és agyonmarketingelt foci mellett, de mondjuk pont ezért klasszik az egész. Olyan értékek vannak benne, amiket kicsit türelmesebben, odafigyelőbben kell nézni" - mesélte Geszti Péter a Tabu Tv riporterének.

Az X-Faktor mentora azt is elárulta, a sport nála nem merül ki a tévéközvetítésekben: vallja, hogy minimum háromszor kell sportolni egy héten. Focizni jár, teniszezik, telente síel, gyakran biciklizik - és persze a Nemzeti Vágta megálmodójaként a lovaglás sem áll tőle messze. "Majdnem elmentem rendesen focizni gyerekkoromban. Egy nyáron át jártam focizni a KSI-be, de amikor fejbe dobtak egy téglával, akkor jóapám kivett onnan, mondván, hogy azért valami más pályára szán. Bizonyos értelemben azért is jó, hogy nem lettem sportoló, mert ahhoz, hogy nagy eredményeket tudjál elérni a sportban, ahhoz nagyon türelmesnek kell lenni. Én nem vagyok ilyen. Emellett majdnem mindent máshogy csinálok. Például teniszben majdnem mindig ugyanúgy kell csinálni a dolgokat - nekem ez nem megy, ezért marha rosszul játszom!"

Persze mindezek ellenére nem lehet azt mondani Gesztiről, hogy ne lenne igazi csapatjátékos: a Gringó Sztár zenekar élén több emberrel lép színpadra, mint egy teljes focicsapat! "Csak az élő zene, az a mi olimpiai sportágunk - fölmegyünk tizennégyen egy színpadra, és úgy csinálunk, mint egy nagy válogatott! Egy ekkora csapat tulajdonképpen alig férne be az egyik ilyen olimpiai buszba, mert annyian vagyunk, meg a cuccunk is olyan sok, hogy eltart egy ideig, amíg összekászálódunk!" - mondta nevetve az énekes. "Nekem a zene az, ami másoknak a sport. Az a fajta önkiteljesítés, örömfaktor, és olyan belülről fakadó vágy, amiben az ember meg tud mutatkozni."
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1586 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x