Fluor: Tudinni-sapkától életút-filmig
Címlap / Showbiznisz / Fluor: Tudinni-sapkától életút-filmig

Fluor: Tudinni-sapkától életút-filmig

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-22

A sapkagyűjtő szenvedélyéről is ismert Fluor Tomit lakásában látogattuk meg, hogy maga a "szentély" - azaz a sapkafal - előtt beszélgessünk legújabb szerzeményeiről. 

Vágjunk rögtön a közepébe - honnan is ered ez a szenvedély? "Nagyjából 2008 óta gyűjtöm a sapkákat, bár nem is mondanám gyűjtésnek, mert igazából csak mindig vettem egy újat, amikor kellett - annyit szerettem volna, hogy szettbe passzoljon a ruhámhoz az, ami éppen rajtam van. Persze a sapka eleve hozzátartozik a rap kultúrához, meg szerintem jó, hogy lehet párosítani - mint a csajoknak az ezer féle karkötő!" - mesélte Tomi, aki azért bevallotta, lassan ellepik a satyók, de ennek ellenére nincs megállás, hiszen épp elkészült saját kollekciója: tehát, ha valaki FLO vagy Tudinni sapkát szeretne, immár semmi akadálya!!!
 
Egy-két különlegesebb darabot is megtekinthettünk, mint például az első - még sablonnal fújt - Tudinni sapkát, vagy az FKF Zrt. ajándékát, Fluor egy napos kukás-munkájának emlékét. A rapper bevallotta, nem ez az első szenvedélye - korábban buszbérleteket, és egyéb haszontalan dolgokat halmozott fel, gyerekként pedig a tamagocsikért volt oda: "Volt olyan tamagocsim, amin 24 állat volt, és mindegyiket gondoztam, és felkeltem éjjel is. Állandóan lógtam anyám nyakán, hogy nekem kell a dinoszauruszos tamagocsi, akarom, akarom, akarom!" - idézte vel a korai éveket, hozzátéve, hogy mai fejjel látja, ez eléggé "csillámpónis" szokás volt.
 
Fluor egyébként egy komoly meglepetést tervez rajongóinak: "Készül egy Fluor-film. Jó része már kész van. Kicsit életút jellegű lesz, de lesznek benne üzenetek is, tehát ha valaki szeretne elkezdeni foglalkozni zenéléssel, annak érdemes megnéznie majd, mert az én sztorimból is nagyon sokat lehet tanulni. Emellett nagyon szórakoztató lesz, egészen gyerekkoromtól lesznek benne videók, és rajongók is fognak benne szerepelni: akik esetleg láttak kamerát a fellépésemen, és belenéztek, azok nagy eséllyel szerepelni fognak a filmemben."
 
 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2322 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x