Karsai Zita négymillió ember előtt táncol
Címlap / Showbiznisz / Karsai Zita négymillió ember előtt táncol

Karsai Zita négymillió ember előtt táncol

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Zitával egy ökotudatos divatbemutatón futottunk össze, ahol az újrahasznosított hulladék-topba és dörzsi-szivacsba öltözött táncossal németországi karrierjéről beszélgettünk. 

A különleges divatshow miatt mosogatószivacs-virág nyaklánccal és fülbevalóval kameránk elé álló Zitát elsőként a divathoz fűződő viszonyáról kérdeztük: "Nagyon fontos számomra a divat, követem is, bár a saját stílusom magam rakom össze. Valamilyen szinten követek egy irányvonalat, de nem majmolok semmit. Szeretek természetesen öltözködni, például a magassarkút nem szeretem, de persze kell hordani - inkább tornacipős, farmeros vagyok" - mesélte a Dj Bobo mellett dolgozó táncos, aki azt is elárulta, két évvel ezelőtti divatkollekciójának - amelynek, mint mesélte, elsősorban nem tervezője, hanem "életérzés-adója" volt - lesz még folytatása... ám nem idehaza.
 
Zitát arról is kérdeztük, miként értékeli ő a 2012-es évet? "A térdműtétemet leszámítva egy nagyon erős évem volt, hiszen kint Dj Bobotól kaptam egy olyan platformot, hogy nyolcvan fős csapattal csinálunk turnékat, három szintes színpaddal, hidraulikával, jégpályával - nekem pedig felépített egy vízfüggönyt, tehát én lehettem Flashdance 2! Mindez hozott egy olyan lehetőséget, hogy december elejétől szerepelek az egyik német csatornán, fő műsoridőben, épp ezzel a vízfüggönnyel, mint Flashdance 2. Ezt négymillióan fogják nézni - és emiatt még kicsit be vagyok tojva. Nagyon izgulok, de nagyon jó az egész - iszonyat emóció!" - hallható a Tabu Tv riportjában.
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2541 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x