Gaál Noémi, a szexi időjós hétköznap inkább sportos
Címlap / Showbiznisz / Gaál Noémi, a szexi időjós hétköznap inkább sportos

Gaál Noémi, a szexi időjós hétköznap inkább sportos

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

A Tv2 meteorológusa nem csak gyűjtőszenvedélyéről, de hétköznapjairól is mesélt a Tabu Tv stábjának. 

A közelmúltban zárult le a Vatera Gyűjtőszenvedély Akciója, melynek egyik zsűritagja - Fluor Tomi vagy épp Joshi Bharat mellett - Gaál Noémi volt, aki maga is gyűjtő: "Hűtőmágnesgyűjtő vagyok - jelenleg, mivel szerintem ha valaki elkezd valamit gyűjteni, ráérez az ízére, és lehet, hogy magát a gyűjtés tárgyát elhagyja, mert mondjuk kinő belőle, de később újra és újra visszatér ehhez a tevékenységhez. Gyerekkoromban gyűjtöttem kártyanaptárat, szalvétát, és most jött a hűtőmágnes - ami úgy tíz évvel ezelőtt került bele az életembe."
 
Noémi gyűjteménye kedvesebb darabjait is bemutatta. Csak olyan tárgyakat hozott, amikhez emlékek kötik - főleg utazások kapcsán, de például gyerekkori bérletképet is láthattunk hűtőmágnes-keretben, és persze (ha már időjós) a béka sem maradhatott ki! És ha már béka - tudtátok, hogy Gaál Noémi modellként kezdte a pályafutását, és onnan jutott el (szép lassacskán) a meteorológiáig? 
 
"Érettségi után modellkedtem és fotózásokon vettem részt - de tulajdonképpen egy szépségversenyből fakad az, hogy képernyőre kerültem. Ez még a Magyar Televízió - mint egyetlen tv - volt, majd 1997-ben, amikor indultak a kereskedelmi csatornák, egy casting által kerültem a Tv2-höz."
 
Gaál Noémit - akire az utóbbi időben a szexi időjós jelző ragadt - arról is kérdeztük, a hétköznapokban is ugyanolyan nőies-e, mint a képernyőn? "Sokat foglalkozom a külsőmmel, azonban az a fajta kihívó Noémi a hétköznapokon nincsen meg. A magammal való foglalkozás abban merül ki, hogy sokat sportolok, próbálom megőrizni a formámat, az alakomat, a rugalmasságomat, járok kozmetikushoz, és hasonlók - azonban az öltözködésemben sokkal inkább a kényelmes, sportos fazont hozom."
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3889 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x