Janicsák Veca és Kocsis Tibi titkos kívánságai
Címlap / Showbiznisz / Janicsák Veca és Kocsis Tibi titkos kívánságai

Janicsák Veca és Kocsis Tibi titkos kívánságai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Kocsis Tibi erős koncentrációval, Janicsák Veca pedig vágyai vizualizálásával igyekszik elérni titkos céljait. 

Janicsák Veca és Kocsis Tibi életében is fontos szerepet töltenek be a kívánságok és hisznek abban, hogy ha nagyon szeretnének valamit, akkor az teljesülhet, csak akarni kell. Praktikáik azonban különbözőek ezen a téren: míg Tibi az erős akarat erejében hisz, úgy véli sokszor kell egy-egy kívánságra gondolni ahhoz, hogy teljesüljön, Veca vagy papírra veti, vagy vizualizálja maga előtt titkos vágyait. Ezúttal mindketten változtattak eddigi bevált módszereiken, a főváros szeretetszívére ragasztották fel titkos kívánságaikat az Erzsébet téren.
 
„Karácsonykor olyan dolgokat szoktam kívánni, amire nincs közvetlen befolyásom, mint például az egészség és boldogság, bár az egészség sajnos nem mindig jön össze, mert ebben az évben nagyon sokat betegeskedtem” - mesélte Veca a NESCAFÉ Gold karácsonyi szeretetszívénél, ahol több száz karácsonyi kívánság mellé ragasztották fel Kocsis Tibivel, hogy mit szeretnének elérni 2013-ban. 

Veca azt is elárulta, hogy azért van egy olyan titkos vágya, amihez sok munkára is szükség van: szeretné elérni, hogy legyen egy saját Mustangja, és addig dolgozik majd ezen, amíg ez nem sikerül neki, hiszen ő elsősorban a sok munkában hisz. Emellett még a vizualicázió is fontos szerepet játszik az életében. „Azt gondolom, hogy ha valamit nagyon erősen elképzelünk, az általában meg is történik. Így képesek vagyunk magunknak bevonzani olyan dolgokat, amire vágyunk. Nekem is vannak olyan álmaim, vágyaim, amiket szeretnék megvalósítani, és amikre nagyon sokszor gondolok vizuális szinten” – tette hozzá az énekesnő.
 
Ebben az évben Kocsis Tibi is szakított a hagyományokkal, a tervei ismételgetése helyett életében először írta le, hogy mit szeretne elérni jövőre, amikor felragasztotta kívánságát a NESCAFÉ Gold szeretetszívére, melyet az emberek közösen töltenek meg titkos karácsonyi kívánságaikkal, pozitív gondolataikkal december 23-ig. A helyszínen bárki ragaszthat, a szervezők mindenkinek megadják a lehetőséget arra, hogy olyan dolgokat is kiírjanak magukból, amelyeket még másokkal sem szívesen osztanak meg. „Ha az emberek írásos nyomát hagyják a vágyaiknak, akkor talán nyomatékosabbá, tudatosabbá tehetik saját gondolataikat, kívánságaikat, így azokat sikerülhet majd nekik elérni a jövőben, ezért gondolom, hogy a karácsonyi szeretetszív sok-sok embernek segíthet az ünnepek előtt" – mondta el Kocsis Tibi.
 
Tibi amellett, hogy papírra vetette kívánságait, természetesen ebben az évben sem feledkezik majd meg arról, hogy átgondolja 2013-as céljait, erre karácsonykor, szerettei körében kerít majd sort. Már készül az ünnepekre, idén kevés ideje volt családjára, így reméli, hogy most bepótolhatja ezt is: „A legszebb dolog az életben, ha a szeretteivel lehet az ember, ebben az évben hanyagoltam a családomat, ezért várom már nagyon a karácsonyt. Ilyenkor mindannyian együtt ünneplünk” – Tibi azt is elmondta, hogy szenteste mindig közösen énekel a család, ő azonban soha nem szokott szólózni, csak nővére gyerekeivel tesz kivételt, akiknek még mindig meglepetés az, hogy amit a tévében látnak Tibiből, azt utána élőben is visszahallgathatják. „Azért van egy apró, de annál konkrétabb vágyam is, mivel sokszor kicsit rendetlen vagyok, jövőre ezen változtatnék, különösen a mosogatás tekintetében, mert mindig felhalmozom a mosatlant otthon.”
 
Vecáéknál is családi körben telik majd a karácsony. A nap első részét általában óriási takarítással töltik, hogy estére minden csillogjon-villogjon. A főzés becsületes munkamegosztással zajlik, amiben a nagymamája receptje alapján készített borleves elengedhetetlen kellék. A kérdés mindig csak az, hogy a családban ki kapja a nagyobb részt a házimunkából, és kire marad a henyélés. „Az a szokás, hogy aki az adott évben a legtöbbet dolgozta, az jutalomképpen részleges felmentést kap a takarítás alól” – mesélte nevetve Veca, akiknél idén gyakorlatilag holtverseny alakult ki a „Ki dolgozott idén a legtöbbet” kategóriában.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x