Johnny Depp ötödször is eljátssza Sparrow kapitányt
Címlap / Showbiznisz / Johnny Depp ötödször is eljátssza Sparrow kapitányt

Johnny Depp ötödször is eljátssza Sparrow kapitányt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Johnny Depp ötödször is eljátssza Sparrow kapitány: a Disney filmstúdió 2015 nyarán küldi a mozikba A Karib-tenger kalózainak újabb epizódját. 

 

A The Hollywood Reporter értesülése szerint az még bizonytalan, hogy ki rendezi a népszerű kalózfilm ötödik részét, Depp azonban újra felveszi a kalózjelmezt. A forgatókönyvírói stábhoz a közelmúltban Jeff Nathanson, a Terminál és a legutóbbi Indiana Jones-film írója is csatlakozott.
 
A Disney közben azt is bejelentette, hogy George Clooney 1952 című háromdimenziós sci-fijét Brad Bird rendezésében 2014 decemberétől láthatja az észak-amerikai közönség. Ricky Gervais és Ty Burrell pedig a Muppets-film 2014 márciusi folytatásában tűnik fel.
 
Az Angelina Jolie főszereplésével forgatott Maleficent című produkció, a Csipkerózsika új feldolgozása 2014 júliusában kerül a nézők elé. A filmet eredetileg 2014 márciusára szánták, de a stúdió úgy döntött, hogy inkább a nagyobb forgalmú nyári szezonban forgalmazza.
 
Az Amerika kapitány is folytatódik: a The Winter Soldier című rész premierjét 2014 áprilisára időzítette a Disney, míg a Guardians and the Galaxy című sci-fi 2014 augusztusától látható. Mindkét produkció térhatású változatban készül.
 

 
 
[ 1557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x