Cipő mélyaltatásban kórházban, a Republic koncertjeit elhalasztják...
Címlap / Showbiznisz / Cipő mélyaltatásban kórházban, a Republic koncertjeit elhalasztják

Cipő mélyaltatásban kórházban, a Republic koncertjeit elhalasztják

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Szívproblémái miatt kórházba került a Republic énekese. Bódi Lászlót, azaz Cipőt mélyaltatásban tartják, felépülésének kilátásait csak néhány nap múlva lehet majd megállapítani - erősítette meg a hírt délután Facebook-oldalán a zenekar. 

"Cipő évek óta tartó krónikus szívritmuszavara péntek hajnalban rohamot eredményezett, aminek következtében sürgősséggel kellett kórházba szállítani. Jelenleg a szervezetének mielőbbi regenerálódása érdekében mélyaltatásban tartják" - olvasható a közösségi oldalon közzétett üzenetben.
 
Mint írják, kardiológusa tájékoztatása szerint az állapotával kapcsolatos minden további részlet és felépülésének kilátásai is csak néhány nap múlva lesznek megnyugtatóan megállapíthatóak.
 
 
A zenekar legközelebbi koncertjeit biztosan elhalasztja. A február 24-i Kossuth Klub-beli 23. születésnapi baráti találkozót azonban megtartják. "Kérünk minden Cipőért aggódó rajongót, hogy részvételével megerősítve együtt kívánhassunk mihamarabbi felépülést szeretett társunknak, barátunknak" - fogalmaznak a zenekar tagjai.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3135 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x