Királykék, mandarin és pasztellszínek a tavasz-nyár slágerei!...
Címlap / Showbiznisz / Királykék, mandarin és pasztellszínek a tavasz-nyár slágerei!

Királykék, mandarin és pasztellszínek a tavasz-nyár slágerei!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Változatos színek és formák jellemzik a 2014-es év tavaszi-nyári kollekcióit. Hódítanak a "fagylalt" színek: a pasztell sárga, halvány rózsaszín, vízkék, vízzöld, hamvas barack.  

Emellett meghatározó a piros és az azúrkék, valamint a fekete-fehér aszimmetrikus megoldások és a laza szabásvonalak is megjelennek.

„Az idei trend a 60-70-es évek stílusirányzatát követi, amelyre a laza, kényelmes szabásvonalak jellemzőek, gondolhatunk itt az ejtett vállú ruhákra, bő felsőrészekre és denevér ujjakra. Ameghatározó piros és azúrkék mellett a határozott, erőteljes színek, mint a fűzöld, királykék és mandarin, valamint a „fagylalt” pasztell árnyalatokuralkodnak most˝- mondta Schaller Marianna, divattanácsadó és a Boutique tulajdonosa.

2014-ben reneszánszát éli a fekete-fehér kombináció is, amely a régi op-art divatirányzatra emlékeztető aszimmetrikus megoldásokkal együtt jelenik meg a ruhadarabokon.

Az év legkülönlegesebb kollekcióival a Laurél és a Marianna Boutique-ban újonnan bevezetettolasz Miss Money Money márka rukkolt elő, amelyek magukon viselik az összes említett stílusjegyet.A márkák tervezői az utolsó trend szerinti szabásvonalakat különleges alapanyagokkal párosították össze.

A divatot illetően tehát több tekintetben is változatosnak és izgalmasnak ígérkezik az idei tavasz és nyár.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x