Csakra-csata
Címlap / Szépség-Egészség / Csakra-csata

Csakra-csata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Az egyensúly, a harmónia visszaállítható, a stressz, és a vele járó negatív érzelmek megszűnhetnek. Az energiagyógyászat lehetőségeit használva visszanyerhetjük lelki egyensúlyunkat. Az egyensúly, a harmónia visszaállítható, a stressz, és a vele járó negatív érzelmek megszűnhetnek. Az energiagyógyászat lehetőségeit használva visszanyerhetjük lelki egyensúlyunkat.  

 

Rendezvénynaptár


Naponta szembesülünk a stressz fogalmával, talán épp ezért is létezik sok meghatározás a köztudatban és az akadémikus orvoslásban a stressz leírására.
Gyakorló pránagyógyászként én a stresszt elsősorban, mint szervezetünk energetikai konfliktusát jellemezném.Miért használom a konfliktus szót?


Mert itt valójában egy csendes, de állandó harcról van szó, két különösen fontos főcsakránk energetikai állapota közt. Tizenegy főcsakránk közül a solar-plexus (napfonat) és a szív csakra az, amely energetikai szinten irányítja érzelmi életünket.

A solar-plexus csakra a bordák közti mélyedésben található és az ún. alacsonyabbrendű érzelmek központja. Erős negatív érzelmek, mint pl. harag, gyűlölet, félelem, szennyező hatása minden esetben kimutatható a solar plexus csakrán ilyen érzelmekkel telt ember állapotfelmérése során. Fontosnak találom megemlíteni, hogy ezek az érzelmek ugyanolyan erősen gátolják a csakra működését, ha nem élő személy, hanem pl. egy élethelyzet, vagy kellemetlen hely ellen irányulnak. Mindezeken felül a solar-plexus csakra az "énség" energetikai központjának is tekinthető. Itt gyökerezik a bátorság, a győzni akarás és az akaraterő is. Lássuk be, hogy ezek rendkívül fontosak mai világunkban az egyén érvényesülésében. Azonban a megfelelő egyensúlyra mindig vigyáznunk kell!

 

Egy csata nem lehet teljes ellenfél nélkül


A solar-plexus csakra "ellenfele" esetünkben a szív csakra. Ez az energiaközpont a magasabb rendű érzelmek vezérlője és a mások felé irányulás központja. Ilyen érzelmek a békesség, türelem, empátia és a gondoskodás. Különösen a gyógyító tevékenységet folytató személynél szükséges ezek magas fokú tisztaságának megőrzése. Azonban mindenkinek érdeke a kiegyensúlyozott életvitel és a mindennapi negatív ingerek kivédése miatt a magasabbrendű érzelmek arányos fenntartása, ápolása.

Egyaránt szükségünk van, tehát az említett két csakra által nyújtott, egymással ellentétes érzelemvilágra. Az egyensúly felbomlása komoly zavarokhoz vezethet. Amennyiben valaki túlzottan a szív csakra befolyása alá kerül, akkor sajnos kihasználhatóvá válik, míg ellenkező esetben inkább a zsarnokság, másokon átgázolás lesz jellemző.

 

A cél a két csakra működésének egyensúlyban tartása


Nem is hinnénk, milyen kényes ez az egyensúly. Nap, mint nap borotvaélen táncolunk. Percenként bombáznak minket különböző információkkal, és ha végre nyugalom ereszkedik ránk, hát saját magunk találunk újabb stressz-elemeket.

 

 
 

Hogyan segíthetünk az egyensúly beállításánál? Létezik egyedül üdvözítő módszer?Mivel minden ember eltérő, Isten egyedi teremtménye, ezért figyelembe kell vennünk a személyes körülményeket az állapotfelmérésnél, csak így várhatunk pozitív változást. A szervezet diszkomfortos rezgéseit, pedig ezek után tudjuk harmonizálni. Ebben segíthet nekünk a pránagyógyászat.

 

 Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x