Várakozó kilók - váljunk meg tőlük!
Címlap / Szépség-Egészség / Várakozó kilók - váljunk meg tőlük!

Várakozó kilók - váljunk meg tőlük!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-13

A fogyókúra útjában gyakran a valódi elszánás hiánya áll. Valami miatt mindig megszegjük a magunknak tett fogadalmat, és "elcsábulunk". Csak egy kis süti, csak most, csak ma ... és az édes bűn elragad, ha nem keresünk megoldást; a jojó effektus helyett bontsuk le inkább az elszánás akadályát jelentő falat! Segítünk!  

A bikiniszezon alatt formába szeretnénk kerüni? 
Adjuk le a "Várakozó kilókat" - Ez az elnevezés a kineziológiában ismert stresszoldás sorozat, mellyel fényt deríthetünk a rajtunk „várakozó” plusz kilók eredetére.

Természetes gyógymódok - jöjjön el stúdiónkba, ha szeretne megszabadulni ezektől a kilóktól >>>

Mire és miért várakoznak?
Nem másra, minthogy végre felszabadítsuk őket a tehertől, hogy ránk kell nehezedniük. Amikor kilóink hátterét kutatjuk, akkor rádöbbenünk, hogy mi magunk  "rágjuk fel" ezeket a súlyokat. Ezek lelki, pszichés sérelmek, fájdalmak, félelmek, traumák, melyek feldolgozatlanul bekerültek tudatalattink komódjába, besöpörjük a szőnyeg alá, és inkább egy-két falattal levezetjük a feszültségünket, megnyugtatva magunkat, hogy túl vagyunk rajta.

Mi történik lelkünkben, amikor hízunk?
Nem merünk szembenézni a valósággal. Ahelyett, hogy őszinték lennénk magunkkal és bevallanánk, azonosítanánk, hogy mi a valódi probléma, mi az, ami fáj, amiért csalódottak vagyunk stb., betesszük abba a bizonyos fiókba és olyan magyarázatokat gyártunk, amivel mentesíthetjük magunkat a felelősség alól.

Valódi megoldás kell!!!
Akármilyen nehéz, ezt az jelenti, ha belenézve a tükörbe, bátran kimondjuk, hogy miben vagyunk mi hibásak, mit rontottunk el, tehát, hogy miénk a felelősség azért, ahol most vagyunk. Ez nagyon nehéz, de van egy jó oldala is! Amennyiben én vagyok a felelős azért, ahol tartok, én rontottam el, akkor ugyanúgy én tudom helyrehozni is. Itt viszont lejár a kifogáskeresés ideje! Eldöntöm, hogy változtatok és minden eszközt, ami rendelkezésemre áll, felhasználok ehhez! Én magam. Nem várhatom, hogy majd valaki átállít egy- két csavart rajram és ettől jobb lesz. Minden segítő technika támaszt és irányt adhat az elhatározáson alapuló önálló munkához. Viszont van, amiben nélkülözhetetlen igénybevenni ezeket a segítségeket.

Kineziológiával azokat a blokkokat tudjuk oldani, amik miatt nem merünk már próbálkozni, elfáradtunk, félünk az újabb csalódástól és egyre rosszabb lesz az arány a veszteségtől, kudarctól való félelem és a siker iránti vágy közt. A technikával azt törekszünk elérni, hogy az első csökkenjen, a második pedig egyre erősebb lehessen, magával hozva a hitet. Hitet abban, hogy nincs elveszett munka, mindennek, amit magamért teszek van értelme, még ha nem is egy hét alatt érek el sikert. Mostanság igen nehéz megbirkózni a türelmetlenséggel, viszont a célhoz vezető útnak elengedhetetlen része. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3127 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x