Évzáró parti-láz! Avagy miért lesz a mi bulink más, mint...
Címlap / Szépség-Egészség / Évzáró parti-láz! Avagy miért lesz a mi bulink más, mint a többi?

Évzáró parti-láz! Avagy miért lesz a mi bulink más, mint a többi?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Közeleg az év vége, ünnepeljünk! De mitől lesz a mi rendezvényünk más, mit tegyünk, hogy kollégáink, vendégeink sokáig beszéljenek róla, igazán feledhetetlen élményben legyen részük?  

Ha szeretnénk kicsit másként, egyedi módon ünnepelni, válasszunk magunknak egy témát, egy ötletet, amelyre felfűzve rendezvényünkkel felejthetetlen élményt adhatunk vendégeinknek! Ne tartsunk attól, hogy az újszerű ötletektől visszariadnak a vendégek, hiszen valószínűleg számos parti-meghívást kapnak, és feltehetően azt fogják választani, amely érdekességet, egyediséget kínál.

Jegesen a legjobb! 
Akasszuk ki sportkabátunkat, vegyük fel sapkánkat, sálunkat, kesztyűnket és irány a jégpálya! Poroljuk le korcsolyánkat, melegítsük fel lelkünket fahéjas forralt borral és legyünk újra önfeledt gyerekek!

Csúszkáljunk, vegyünk részt kis szlalom versenyen, játsszunk jeges kincskeresőt, és ha megfáradtunk, akkor pihenjünk meg egy pokrócos teraszon, ahol forró csokoládét, sült almát, sült gesztenyét kóstolhatunk. Ehetünk hamburgert, hot-dogot, perecet és egyéb ínyencségeket a „pálya büfében”.

Ha szeretnénk kicsit pihentetni testünket, edzhetjük eszünket a különböző ördög lakatokkal, logikai játékokkal, vagy akár elkészíthetjük saját karácsonyi üveggömbünket, fadíszünket! Sőt kipróbálhatunk egy gyors pihentető masszást, vagy betérhetünk a szerencse sarokban, ahol immár biztos kézzel tehetjük meg tétjeinket a Black Jack-, és Roulett asztaloknál!

Tipp: Budapesten téli szezonban egyre több nyitott vagy fedett pálya is bérelhető rendezvényekre!

Retro karácsony!
Öltsük magunkra anyáink egykori karton -és jerseyruháját, apáink galléros ingjét, és vegyük fel táncoló lakkcipőnket. Menjünk el egy retro klubba, a forgó műanyag fotelek, műanyag lámpák, üveghalak, színes csillogó füzérek otthonában! Tegyük a szaloncukros karácsonyfa alá ajándékunkat, amelyet kollégánknak szántuk!

Kapcsoljuk be a discofényeket, igyunk egy Traubisodát, együnk egy linzer karikát, és foglaljuk le magunkat egy Rubik kockával. A lemezlovas máris keveri a leghangulatosabb zenéket a 70-es évekből, miközben a házibuli asztaláról ízlelhetjük a francia salátát sonka tekerccsel, casino tojással.

És ha csak ülni szeretnénk egy csendes zugban, akkor vegyünk kezünkbe egy „hosszú lépést”, és készítsünk szalmafa díszeket, csillogó angyalkákat. Várjuk meg a Télapót, aki kiosztja az ajándékokat, és bulizzunk önfeledten! Csináljunk magunknak táncdal fesztivált, vagy retro divatbemutatót, vagy „Ki mit tud?” vetélkedőt!

Tipp: bármilyen helyszín kialakítható retrohangulatba, az ehhez szükséges kellékek, berendezések bérelhetőek, vagy elkészíthetőek! Egy vendég akkor válik az élmény részesévé, ha maga is jelmezben érkezik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4213 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x