Próbáltad már? A speciális mellmasszázs titkai
Címlap / Szépség-Egészség / Próbáltad már? A speciális mellmasszázs titkai

Próbáltad már? A speciális mellmasszázs titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

A mellmasszázs kebelnövelő hatású lehet, csökkenti a mell megereszkedését és számtalan jótékony hatással bír szervezetedre és közérzetedre is. Ismerd meg szakértőnk segítségével.  

Kebel életszakaszok

A női kebel az a testrész, amely egyaránt izgatja a hölgyek, és az urak fantáziáját. A fejlődésben lévő lányok először azt szégyellik, hogy növekszik a mellük, később azt hogy esetleg kicsi.  Ebben az életszakaszban az is nagy probléma, ha igen kifejlett a kebel.

Az európai ember ideális fizikai életkora 25 év, ez a szakasz, amikor a test legjobb állapotban van minden növekedési folyamat befejeződött. Elmondhatjuk, hogy a hölgyek melle a húszas éveikben a legkerekebb.

Kebel hiedelmek


Ehhez a testrészhez rengeteg félreértés és hiedelem társul. Régen a mell egyetlen funkciójának a gyermek táplálást vélték, és úgy gondolták, hogy a dús kebel a gazdag gyermekvacsora alapja. Azokról a nőkről, akiknek kis mellük volt azt hitték, hogy nem lesznek képesek megfelelően szoptatni a csecsemőt. A tudományos tények azonban mást mutatnak. Ezek a hölgyek gyakran jobban tudnak „élelmet adni”, mint hatalmas mellű társaik. Ez azért van így, mert a mell nagyobb részét adó zsíros kötőszövetnek semmi köze nincs a tejtermeléshez, és a mell félgömb formája nem az utódgondozás miatt alakult ki. Nézzük most azonban meg, mi is a női kebel másik, mondhatnánk „igazi szerepe”.

A kebel mint szexuális jelzés


Az emberi faj esetében, a far mellett a kebel az, ami sugározza az ősi szexuális jelzést. Ebben a szerepében a kebel először vizuális ingerként működik, és kedvező esetben viszonylag nagy távolságból is lehetővé teszi a női szexuális jelleg felismerését.

Cici teszt – mire következtethetnek a pasik a cici formákból?>>

Ezt a tényt a hölgyek igyekeznek is kihasználni, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ennek két formája létezik. A szándékosan bujtatott, teljesen eltakart mell, mely kíváncsiságot ébreszt, és ilyen a szépen „kirakott” amely azonnal másfajta kíváncsiságot kelt. Válassza valaki az egyik, vagy a másik formáját annak, hogy felhívja magára kebleivel figyelmet, hazánkban a hölgyek kevés figyelmet fordítanak eme becses testrészük fizikai karbantartására.
 

Kebel masszázstörténelem


Kevesen ismerik a speciális kebelmasszázs kiváló hatásait. Sokan a kozmetikusnál találkoznak hasonlóval, de ez is sokszor csak a bőrápolásra vonatkozik. A masszázstörténelmi leírások azonban bizonyítják, hogy nem volt ez mindig így. A kebel fizikai karbantartása ugyan olyan fontos, mint bármely más testrészé.

Az indiai olajos masszázs egyenlő arányban kezeli a melleket, mint a far tájékot. A kínai masszázs különböző fajtáinál is kiemelt szerepet kap ez a terület a hölgyek kezelése esetén. A törzsi társadalmakban is fontos szerep jutott a mell karbantartásának, mert cumisüveg híján a keblet tökéletes állapotban kellett tartani a csecsemők számára. Ezért nagyon ritka volt a mell csonkítása, a mellbimbó átfúrása. Ezeken a területeken a sokszor a varázsló (orvos) feladata volt a formában tartás.
 

A mellmasszázsnak sok kedvező hatása van


A viszonylag rendszeresen (hetente, kéthetente) elvégzett szakszerű kezelés lassítja a mell megereszkedését. Erősíti az izomzatát, segíti az alak megtartását. Kiválóan alkalmazható a helyi keringés javításához, és ezzel csökkenti az esetleges ciszták kialakulásának veszélyét. A kisebb mellű hölgyek esetében, 30 éves korig, mellnövesztő hatású lehet.

A masszázs kedvező hatást gyakorol a hormonháztartásra, és áttételesen az egész szervezetre. A helyesen végzett masszázs alatt olyan biológiai folyamatok játszódnak le szervezetben, amelyek pozitívan hatnak a közérzetre is. Pszichológiai tesztek kimutatták, hogy jótékonyan befolyásolja lelki állapotot, önbizalmat ad.

Ezt a fajta masszázst általában nem elkülönülten, hanem a has kezelésével együtt végzik, így növelve a komfortérzetet. Óriási előnye, hogy viszonylag széles korosztálynál alkalmazható, és csak az indokolatlan szégyenérzet, (meg néhány betegség) a kizáró tényező.

Képforrás>>  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 50622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x