Alapszínek tavaszra - a királykék
Címlap / Szépség-Egészség / Alapszínek tavaszra - a királykék

Alapszínek tavaszra - a királykék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

2008 színének szavazták meg. Mi jellemzi? Merész, bátor, erős szín, élénk és vad. Talán az egyetlen a hideg színek közül, amiről senkinek sem a tél és fagy jut eszébe, hanem a meleg.  

A királykék, a tenger mély, meleg árnyalatait ígéri így az egyik legforróbb szín. 2008 a Jupiter éve, és a királykék, nagy jótevőnk színe. Ezt a színt most a kozmosz üzenete hozza el.

Mi a különleges a tengerekben?
A kék egyik legizgalmasabb árnyalata. A királykék ruha, borzasztóan izgatja a férfiakat, erősíti a szem kékségét, ami a nő lelki átláthatóságát ígéri a pasiknak. A királykék a napos oldalt hirdeti, amikor fürdőruhára vetkőzöl, egy szál bikinit viszel el az útra, újra érzed a lázat, mert partra indulsz. A királykék emellett perzselően élénk, mégis a hideg alaphatás lefogja, épp azt ígéri, amit a legtöbb nő képvisel, forróság, szenvedély, de elbújtam, szolid, tiszta vagyok, erős, vad élénk, és mindez titokban zajlik, ez a szféra intim, csak a tiéd.

A királykék kis barátai még a babykéknek nevezett tiszta halványkék színek, a levendulásba hajló halványkék az a finom világos lila, amit csak a rétek  tavaszi csodái kínálnak a természetben, azt is pusztán pár hétig. Idősebb fivére pedig a sötét, zafírkék, a feketébe hajló ami a nyári tenger esti színe, a tengerparti lámpák fényében csillanó tengeri sziklák árnyalata. De ezt sugallja neked az élénk nyári égbolt is, a vad, vihar előtti csendben, amikor mélybe vált a páratartalomtól ez a kék szín.

HarmoNet tipp: Alapszínek tavaszra – a fehér


A királykékkel legyél óvatos, mert megvadít ez a szín.

Soha ne vedd fel, ha lapos vagy, vagy nincs kedved megmutatkozni, vagy nem kívánsz ragyogni. Ha szeretnél elbújni, maradj meg a farmer kékjénél, valami szürke blúzzal, mert a királykék minden hatást felerősít, így a mélabúdat is óriásira nagyíthatja, amitől az emberek esetleg meglepődnek majd rajtad.

Barna berkenyék
A barnahajú angyaloknak többnyire jól áll ez a szín. Náluk legfontosabb a magabiztos viselés, és erős fellépés, a kék és barna ugyanis maximális életerőt ad. Ha szemed zöld próbálj tisztán a királykék színnél megmaradni, és ne sminkelj mellé vörös ajakrúzst. Kiegészítőnek világoskéket, almazöldet vagy fehéret választhatsz, esetleg barna mintás tarka, fehér sálakat. Ha szemed kék, akkor viszont erős, de izgalmas játék vérvörösre festeni ajkaid. A kéket barna hajadhoz nagyobb felületen buggyos ujjal és hosszú szoknyákban is viselheted.

Fekete tulipánok
A királykékben bombázó lehetsz, főként, ha hajad hollófekete, de akkor is, ha kékesen csillog csodásan áll neked ez a szín. Viselheted kékfestőszerűen, kék fehér mintás ruhákat, de hordhatod egyben is. A sötét haj mellett szép, ha kivillan a fehér bőröd, így pántosabb verziókat ajánljuk. Csinos lehet, ha egyszínű királykék ruhát választasz, aminek széttartó, de rövid a szoknyája. Ha hajad ébenfekete, használj erős szemkontúrt és szolidabb, vagy barack, természetes rúzsokat. A zöld színt viszont kerüld.

Vörös magnóliák
A vörös hajhoz nagyon nehéz párosítás a királykék. Ha hajad élénkvörös, vakítanak a tincseid, akkor merészen de ragyogóan állhat, ha sötétbarnába hajló, akkor ne önmagában hord a királykéket, hanem kiegészítőként vagy fehérrel megerősítve. Te is használhatod bátran a vörös rúzsokat, ha szolidabb színekre vágysz, neked találták ki a kékes tengerszín szemhéjpúdereket. Kiegészítőként figyelj rá, hogy ne ezüstös, hanem inkább csak réz színű láncokat viselj. A vakító aranytól is érdemes tartózkodni, mert nagyon eltolja a kék szín optikai hatását e nemesfém.

Szőke liliomok
Szőke hajjal a királykék remek párosítás. Ha a hajad fehéres, vagy lenszőke, természetes búzaszín, csodásan természetes kisugárzást ad, ha a hajad sárgás, vagy sötét aranyba hajló akkor érdemes esetleg fehérrel világosítani a tónusán. Te bátran hordhatsz réz és arany ékszereket is a ruházat mellé. Szőke hajszíneddel az aprómintástól kezdve, nagyobb, tarka, kék-fehér ruházatig a teljes kollekció jól áll. Fontos tudnod azonban, hogy vörös, piros illetve rózsaszín rúzsok kilógnak innen, így ajkaidat természetes barack, vagy drappos árnyalatba hajtsd, s kerüld a vörös arcait.

HarmoNet tipp: Alapszínek tavaszra – a natúr

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6897 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x