Luna-Jóga - sport és egyensúly férfi és nő között!
Címlap / Szépség-Egészség / Luna-Jóga - sport és egyensúly férfi és nő között!

Luna-Jóga - sport és egyensúly férfi és nő között!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy összekapcsolódást létrehozó módszer. Fittebb és egészségesebb külső, s mindemellett külön idő ráfordítása nélkül a párkapcsolat harmonizálását is hozza. A Hold ereje által kéz a kézben egyre aktívabban. 

Luna - Jóga
Női jóga oktatóként elmondhatom, hogy a Luna -Jóga nagyon nagy segítség minden mai nőnek, aki rendezni kívánja menstruációs és változókori problémáit. Az Aviva módszer és az ősi jóga ötvözete megbízható és hatékony segítség női testünket és lelkünket érintő kérdéseinkben. A jóga ezen útja, mélyebb lehetőség a női test rejtelmeinek feltárására, testi és lelki folyamataink irányítására egyaránt. A  Luna - Jóga célja nőiségünk megerősítése és testtudatosságunk mélyítése a gyakorlatok vezetése által, majd később, a magunk vezetésében.

HarmoNet tipp: Jótett - jógázóknak! Új jóga portál indult >>

Bátran elkezdhetjük a gyakorlást, hiszen a  Luna - jóga gyakorlatait világszerte végzik nők és férfiak, rendkívüli szép és jó eredményekkel. A  rendszeresen végzett gyakorlatok enyhítik a fent említett problémákat, s legtöbbször gyermekvárás nehézségeiben is hathatós segítséget nyújtanak.  Férfiak esetében a teljesítmény fokozását eredményezi, ami elsősorban a napi tevékenységben jelenti a több és nagyobb teherbírást, a stressz tűrőképesség növelését. De mindemellett itt egy nagyon fontos és többek számára is jó hír, hogy a potencia és prosztata problémák természetes orvosának is tekinthető a Luna - Jóga.


A Luna - Jóga gyakorlatai a medencére fókuszálnak, így a medence vérkeringésének a fokozását nyújtja, ami által a medence mozgékonyabbá válik vérbősége növekszik. Éppen ennél fogva is kiválóan tartja egyensúlyban a menstruációs problémákat és a változókori kellemetlen hőhullámokat is. A Luna Jóga légző és lazító gyakorlatai jótékony hatással vannak a nemi szervek működésére is.
 

Nő- Férfi és a természet nyújtotta lehetőségek
Mai rohanó világunkban nagyon sokat jelenthet a legtöbb nő számára, ha közeledik a természet nyújtotta lehetőségek felé. Nem csak a gyógynövények és a természetes ápolószerek, táplálékok használatára gondolok. Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nagyon sok energetikai és természetes női ritmusunkat érintő lehetőség kínálkozik számunkra a természet és Földanyánk adományai felől! 


A Luna -Jóga a nevében is hordozza a Holdat, mely nőiségünk szimbóluma. A Hold ciklusaira épít és bevonja terápiájába a Holddal való mélyebb kapcsolat felvételét és ezen a módon is támogatja szunnyadó női minőségeink, természetes női energiáink ébredését. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a következő Luna-Jóga elemet sem, ez pedig a tánc, mely ősidőktől fogva szintén módja a természetes erőkkel való kapcsolattartásunknak. A Luna -Jóga táncos elemei életre keltik, tápanyaghoz juttatják és tisztítják a női testet, valamint természetesen hozzák egyensúlyba a hormonháztartásunkat.

HarmoNet tipp:
Naptól vagyok, Holdtól vagyok, Kresztanyám a csillagok - Égbolt a gyermek rajzaiban >>

Érdemes elgondolkodni azon, vajon milyen életmódot követünk, s ebben tartsuk szemünk előtt a nekünk nőknek - és férfiaknak is !- legfontosabb elemet a természet kínálta lehetőségeket!  

Knolmár Marica
Az Életigenlő - Életforma oktatój
Képek: piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 11137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x