Pici szív, vagy Opera-csillár? Fülbevaló divat 2009 - nyár!...
Címlap / Szépség-Egészség / Pici szív, vagy Opera-csillár? Fülbevaló divat 2009 - nyár!

Pici szív, vagy Opera-csillár? Fülbevaló divat 2009 - nyár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Idén nyáron, ha lehet még az eddiginél is nagyobb divat a bizsu ékszer! Minden méretben, színben és stílusban, meseszép és trendalakító darabok! 4 fő irány - az elegáns, a popos-retrós, az autentikus/korhű, valamint az "etnic", vagyis népi, népművészeti jellegű fülbevalók hódítanak leginkább. Az anyaguk szó szerint bármi lehet, a legnemesebb kövektől az újrahasznosított tejfölös dobozig. 

A méretnek is csak a fantázia szab határt, tényleg elfér a fülünkben most az opera csillár méretű darab éppen úgy, mint egy egész apró „kavics”. A legmenőbbek talán azok a cuccok, amiket magunk készítettünk, a napi műanyag, vagy fém hulladék, esetleg némi ragasztó és divatos kiegészítők felhasználásával.

Popos-retrós cuccok – és újrahasznosított fülbevalók


HarmoNet tipp: Hét mágikus kő a szerelemért >>

Egyszerű, vad, direkt színek. Piros, kék, sárga, zöld – mindezt persze élénk színekben. Az egyszerű formák, a műanyagok bátor használata, egy-egy gyöngy, esetleg. Vágj ki ilyen formákat egy joghurtos doboz, vagy egy öblítő szeres flakon oldalából, ragassz egymásra színeket és formákat, és készíts egyéni fülbevalót magadnak! Ennél divatosabbat nem találsz! Főleg nappali és buli-viselet. Arra érdemes figyelni az idén, hogy színt – színnel hordjunk, a kiegészítőket válogassuk egymáshoz. A nagyon élénk színek illenek egymáshoz. Az alábbi képen a trendszínek és a hozzá illő cuccok passzolnak együtt.


Elegáns és korhű darabok
A divatban az estélyi ruhákhoz és az alkalmakra mindig elegáns darabokat, többnyire nívós anyagokat választanak. Most a korhű formák, az egyes klasszikus stílusokat idéző alakzatok és a nemes anyagok kombinációja a legmenőbb. Olyan, mint ez itt. Igazi csiszolt kristály, vagy üveg, nemesfém (arany vagy ezüst) és nemes formák.


HarmoNet tipp: Ennivaló fülbevaló >>

A népies stílus és az elegancia is jól kombinálható – itt van máris ez az elegáns keleties, szemet idéző darab, teli kristályokkal. Ezt egy bulihoz éppen úgy viselheted, mint egy estélyi ruhához, különleges kialakítású darab.


Az áttört minták pedig az idei év nagy divatjai. Vannak ebből műanyagból készült, bulis darabok, de ezek nem igazán szépek. A finom, valódi kövekkel (féldrágakő) díszített, finom drótszövetből áttört fülbevaló, sokkal stílusosabb. Egy semleges színt választva minden ruhához illik, és nem törik el buli közben.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4667 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x