Fehérebb fogak egy óra alatt
Címlap / Szépség-Egészség / Fehérebb fogak egy óra alatt

Fehérebb fogak egy óra alatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Életmódunk nyomot hagy fogainkon. A rendszeres kávé és tea fogyasztás, a dohányzás, egyes gyógyszerek szedése, vagy öröklött tényezők következtében fogaink elszíneződhetnek. A nem kívánt folyamat ellen hosszú távon sajnos még a legkiválóbb fogápolási termékek sem képesek felvenni a harcot. A jól ápolt, fehér fogsor a plazmalámpás fogfehérítési eljárásnak köszönhetően azonban már egy óra alatt elérhető. 

Fogfehérítésről sokan hallottunk már és egyre többen vagyunk, akik ki is próbáltuk. A legismertebb az otthoni fogfehérítés, vagyis a fogsorunk mintázata alapján elkészített sínt otthon töltjük fel az oxidálószerrel, s rendszeres használatával két-négy hét múlva fehérebb fogaknak örülhetünk. Ismerjük meg most részletesen is az eljárás főbb lépéseit.

Otthoni fogfehérítés
Mindkét fogfehérítési eljárás előtt szükséges egy professzionális, szájhigiénés ellátás, mivel a lepedéket, fogköveket el kell távolítanunk, a fogakat át kell polírozni, hogy az elszíneződéseket eltávolítsuk.

A kezelés során ezután lenyomatot veszünk az alsó-felső fogakról.- magyarázza dr. Benkő Krisztina, az Oxygen Medical fogorvosa. Ezt kiöntjük gipsszel, majd erre a gipszmintára egy mélyhúzó fóliázó géppel egy sínt készítünk, amelybe a páciens otthon magának helyezi be a fehérítő anyagot. Célszerű este már fogmosás után, közvetlenül lefekvés előtt feltenni a sínt. A fehérítés egy alkalommal megközelítőleg 4 óráig tart, ez idő alatt aktív az anyag, utána nincs hatása a sínben. A teljes kezelés időtartama 2-4 hét, egyéntől függően.

Amennyiben ennél gyorsabb megoldást szeretnénk, lehetőségünk van a rendelőben, helyben is elvégeztetni a fogfehérítést.- mondta el szakértőnk. Az eljárás során a fogfehérítő anyagot speciális plazmalámpával világítjuk meg, így egy megközelítőleg egy órás kezelés alatt 3-6 árnyalattal lehetnek világosabbak fogaink.

Fogfehérítés 60 percben

Fogfehérítés során ez esetben egy ínyvédő anyagot applikálunk girlandszerűen az íny fognyaki részére, mely megakadályozza, hogy a fehérítő anyag megmarja az ínyt. Ezt követően felhordjuk a fehérítő anyagot a fogak elülső részére, s egy speciális plazmalámpával világítjuk meg. A fogfehérítés ezen szakasza összesen 40 percig tart. Közben folyamatosan ellenőrizzük, hogy nem érintkezett-e a fehérítő anyag a lágyszövetekkel, illetve nem kellemetlen-e a betegnek. Az eljárás végén ellenőrizzük az új fogszínt, mely rendszerint 3-6 árnyalattal világosabb az eredetinél.
 
Sokak számára valóban nagy könnyebbséget jelent a rendelőben végzett fogfehérítés, főként azok esetében, akiknél különböző okok miatt nem megoldható a sín rendszeres időpontokban, esténként történő felhelyezése. Azok is szívesen választják ezt a megoldást, akik gyorsan szeretnének látványos eredményt elérni a fogfehérítésben. A nyári időszakban mindkét módszer egyaránt nagy népszerűségnek örvend, hiszen a ballagásokon, esküvőkön készült fényképekről mindannyian csillogó fogsorral szeretnénk visszamosolyogni.

Forrás: www.oxygenmedical.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x