Igazmondás illatokkal - HarmoNet Parfüm Jósda
Címlap / Szépség-Egészség / Igazmondás illatokkal - HarmoNet Parfüm Jósda

Igazmondás illatokkal - HarmoNet Parfüm Jósda

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Tarot parfüm, illat horoszkóp, esszencia jósda. Az illat-diktátorok legújabb, kissé ezoterikus mizériáján felbátorodva megalkottuk a parfüm jósdát, amelynek segítségével hangolhatod energiarendszered, nyugtathatod, gyógyíthatod, bepörgetheted, és tonizálhatod is magad. Parfüm pikantériák piperkőcöknek! 

Parfüm paródiák a piacon
Óriási ötlet! Igen kreatív dolgot dobott a piacra a Dolce&Gabbana.
Méghozzá a Tarot parfümöket. Jósolj parfümből felkiáltással. Nagyon megörültünk, hogy valamiféle illatjósdát találtunk, de természetesen ennél egy egyszerűbb dologról van szó. A divat urai ezúttal csak 5 db Tarot lapnak engedtek teret. A Mágus, a Császárnő, a Szeretők, a Szerencsekerék, és a Hold energiáinak, mintha csak ezen hangzatos archetípusok lennének lényegesek. Csak a szépség, a ragyogás, a varázslat és tenniakarás, a szerelem és nőiség ízei bontakoznak ki. Mi most mindenkire gondoltunk...
Jóslás az üvegcséből? Igen, ez esetben a parfüm vagy te magad, az íz, a hangulat, a szín, vagyis azaz illatvarázs, amit kapsz. Ha pedig te vagy ez az illat, akkor elmondható, hogy amilyen illatot kedvelsz, a parfümök szerint, olyan életvitel, mentalitás jellemző rád, és ennek folyományaként milyen jövő vár rád! Nehézség azonban, hogy a Tarot parfüm ötféle illatban készült el, ami sajnos nem tükröz így minden személyiséget, mégis zseniális ötlet, hogy személyiségedhez igazítják az illatokat.

Az ötleten felbátorodva azonban kicsit tovább gondoltuk ezt a dolgot. Valóban az illat minősége meghatároz téged, és előrevetíti, hogy karmád alapján mi-mindenben lesz részed, de fordítva is igaz, ha profiktól ismered meg a Tarot minőségeit - akár csak Nagy Arkánumának lapjain át - akkor felismerheted ki vagy te ebben a történetben, a fejlődés mely stádiumában állsz, és ezt bestabilizálandó megismerheted a neked való illatot.
Ezért a csodás Tarot parfümön túl a figyelmedbe ajánlanánk a HarmoNet Nagy Illat Horoszkópját, amely csillagjegyek szerint árulja el, pontosan melyik tökéletesen kifejlesztett parfüm típus lesz a neked való, mi az ami tetszik, amivel csábíthatsz, és aminek illata tökéletesen finom érzetet kelt a bőrödön. Ez ugyanis kaliberedtől, alapvető belső minőségedtől függ!

Parfüm kísérlet
A Tarot illatok azonban ennél részletesebben szemlélve is segítségedre lehetnek.
Csak fogj egy pakli kártyát, vagy keress meg egy profi tanácsadót, aki húz neked egy élet-kártyát.
Ez a kártyalap, a Nagy Arkánum egy lapja vagy te. A lapok folyamatot írnak le. Vannak benne nehezebb és könnyebb életutak, vannak benne több kihívással járó érzelmibb és mentálisabb lapok is, de minden Tarot kártya valamilyen feladatot ad neked, és ehhez valamilyen lemondást kíván meg, és cserébe egy bizonyos érdemet, tehetséget kínál.

Ez lap, ez a kihúzott kártya, vagy te az Univerzum teremtésében most a jelenlegi életedben, előző életeid egyenes folyományaként, tetteid érdemeként. Ezen lehet változtatni! Amit kihúztál – vagy kihúztak neked – vagy te most. Ha az adott lapnak megfelelő illatot választod és használod – a Tarot parfümökhöz hasonlóan – akkor megerősíted ezt a mostani energiát, aki most vagy.
Ha úgy érzed nagyon le vagy lassulva, fejlődnél, továbblépnél, akkor a soron következő kártyaszámnak megfelelő illatot érdemes legalább alkalmakra, bulikba használnod. Az illat ugyanis egy rezgés, és elhozza neked azt az energiát, aminek segítségével előrébb léphetsz.
Ha viszont úgy érzed túlságosan rohansz, eltűnsz az eseményekben és sodródsz, akkor saját illatod mellett, különleges alkalmakra – mert ilyenkor mindenki más illatot használ, mint az a hétköznapokban megszokott – a sorban egy előrébb következő illatot érdemes megfigyelned.

Így például a II-es Főpapnő erősítve magát a kettes kártya illatait, fejlesztve és pörgetve magát a hármasét, míg lassítva és megnyugtatva magát az első kártyának megfelelő illatokat használja alkalmilag. Lehetőséged van bizonyos keretek között ezzel befolyásolni magadat és energiáidat, életedet ezáltal.

Azt se felejtsük el, hogy életről-életre vándorolva egy kört írunk le. Ami azt illeti, hogy legvégső 21-es kártyának a majdnem tökéletesen békés Világnak éppen a bepörgetés, az újrakezdés merészségébe az állóvízből való kitörés jelenthet fejlődést, így a nullás lap, a Bolond!

Parfüm teszt Tarot-val
Kicsit mélyülj el, nyugtasd le az elméd, majd húzz a paklidból egy kártyát.
Ha nincs még otthon tarot paklid, vagy igazán biztosra mennél, érdemes egy profi segítségét kérni – hiszen ő sokkal biztosabban nyúl már a lapokhoz.
Nézd meg!... és hogy melyik Tarot laphoz milyen típusú illat tartozik? Eláruljuk Neked!

Bolond: Energikus, pörgős, erőteljes, a színe biztosan sárga vagy narancssárga, lehet borsos, csípős, játékos. Az üvege is játékos, formás lesz
Mágus: Egy nyugodt, erős és stabil illat lesz, a föld illatával és a virágok játékával, mint a jázmin is. Kék vagy zöld színű, és teltebb üvegű parfümöt keress.
Főpapnő: Lágy, könnyed, légies, alig érzékelhető fátyolos virágillat vagy valamilyen vizes illat lesz, A parfümkeverék színe szinte biztosan kék, kékesfehér lesz, esetleg áttetsző.
Uralkodónő: Zamatosabb, erősebb, jó eséllyel gyümölcsös illat lesz, a piros, rózsaszín vagy arany színeivel átitatva. Ez egy vidám és nyári illat, de mégsem édes!
Uralkodó: Határozott illat, és nem csak férfiaknak, nőknek is jellegzetes ez. Száraz illat, így lehetne legjobban jellemezni, mint a mentol, vagy borsmenta, kiszárít, de mégis megerősít, stabil, a föld természetes illataromái és a fenyő is játszhat benne.
Főpap: Lágy, de mégis erőteljes illat. Ennek a parfümnek a színe aranybarna lesz. Igen kevés ilyen illat van. A teafélék illata különösen bejátszik itt.
Szeretők: Egy kettős illatot keress a szeretőknek megfelelően. Két illatot érzel, ha használod, egy édes és egy pikáns utóillatot. Játékos rózsaszín, vagy sárga parfüm, belső vívódással, kicsit pörgető, de alapvetően pozitív, motiváló feszültséggel.
Diadalszekér: Egy rendkívül dinamikus illatot kell találnod. Ennek a színe vagy mélykék vagy mélyvörös, bordó. Erős virágok vannak benne, mint a hibiszkusz, vagy a rózsa, a babér és az oliva is bejátszhat neked.
Igazság: Egy nyugodt és erős illat. Kicsit savanyú, kicsit csípős, de mégis állandó, nem zavaró. Ezek az illatok vélhetőleg csak a te bőrödön jönnek ki igazán finom formájukban. Piros vagy áttetsző lesz.
Remete: Egy sötétebb üvegű és ritkán szeretett illat lesz a tiéd. A szőlő, szőlőmag és a fanyar szeder illatával például. Kicsit borongós, mély, kevés is elég belőle, olyan aktív. Ez azonban egy nyugodt illat, jellegzetessége, hogy nagyon sokáig kitart!
Sorskerék: Egy pörgős, dinamikus, világoskék vagy áttetsző parfümöt keresünk. Illata könnyeden gyümölcsös a levegő tavaszi forgatagára emlékeztet, kicsit megfoghatatlan, légies, ettől az illattól leszel te magad is olyan misztikus.
Erő: Az egyik legerősebb illat, és itt nem egy túl édes hatásra kell gondolnunk. Egy nagyon erős és csípős illatot képzelj el, ami nagyon fűszeres, olyan fűszeres, hogy sok ember bőrén nem is „mutat” jól. Csípős és pirosas. Ez az ő hatása.
Akasztott: Ez egy visszafogott illat, amilyen te is vagy. Halovány, könnyed, megbízható. Nem lehet kiemelten azt mondani, hogy virág, gyümölcs vagy egyebek, egy finom és tényleg minden nap minden alkalomra használható egyveleg. Zavarosan áttetsző, kicsit talán szürkébe hajló ezüstös szemcsékkel.
Halál: Vad és erőteljes, mégis elrejtő, buja illat. Szinte biztos, hogy vörös vagy fekete üvegben fogják árulni. Szenvedélyes illat, ami mindenki érdeklődését felkelti, de tisztes távolságból szemlélik használóját. Zamatos és pikáns. A tömjén és levendula illatai is de tartoznak.
Mértékletesség: Ez egy finom illat. Többnyire virág, vagy gyümölcs keverék. Isteni lehet szintén levendulából. Kékes és áttetsző színű parfüm, egyenes üvegben!
Ördög: Vad, szenvedélyes, borsos vagy gránátalmás, esetleg fahéjas, mézes. Szerelmi serkentők illatát sűríti magába. A szenvedély igazi tárháza. Ez a legszexisebb illat, amitől minden férfi beindul. Ilyet viselni nap mint nap, nagy bátorság!
Torony: Egy megindító és a férfiakat leizzasztó illatról van szó. Olyan, mint a vanília, vagy a méz. De nem túl édes ennek egy savanyúbb verziója. Erős és mégis játékos. Biztosan a legextrémebb üvegben találsz rá, szinte nem is tudod, hogyan alkottak ilyen fiolát!
Csillag: Lágy illat, jó eséllyel a tenger illata. Valamilyen hínáros, sós, szinte biztosan kék színű parfüm. Az üvege ragyogóan csillog, az illata pedig közepes erősségű.
Hold: Nagyon finom és lágy illat, szintén a tenger lágyságával. Sárgás arany, vagy kék színű parfüm. Vizes, ezért ha szereted hogy erős az illat, többet kell belőle fújnod, és egyedisége, hogy a hold állásainak megfelelőn változik az illat intenzitása.
Nap: Erős, fényes, ragyogó illat. Szinte biztos, hogy sárga, aranyszínű a parfüm színe. Erőteljes, lehet napraforgós illatárnyalat, de mindenféle sárga virágból mesés Nap illat készül.
Végítélet: Ez egy igen végzetes, és sötétzöldbe hajló parfüm. Nem csak az üvege füstös, hanem az illata is elég erősen. Ez a füstösség csak erősíti alap fűszerességét.
Világ: Egy igazán intenzív illat. Ha színileg kéne meghatározni, akkor szivárványszínűnek tudnád leírni. Egy vegyes illat, valódi keverék, nagyon teljes, tömör, tömött az illata. Azt mondanád testes, mint a bor, és bizonyos értelemben emlékeztet is rá.

(Fotók: D&G; piqs.de)
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6367 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x