Szexi cuccok strandra - hódíts a parton is!
Címlap / Szépség-Egészség / Szexi cuccok strandra - hódíts a parton is!

Szexi cuccok strandra - hódíts a parton is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Azt hiszed a fürdőruha teszi az embert? Nagy-nagy tévedés. A fürdőruha sok emberen egyáltalán nem mutat különlegesen, még akkor sem ha színes, formás, ötletes. Önmagában gyakran nem elég. A férfiak is talán meglódulnak egy darab félpucér nő látványától, de egy strandon a legtöbb potens férfi is immunissá válik a nők tömegére. Kicsit lógj ki a sorból, légy különleges, ötletes megoldásokkal, kiegészítőkkel. 

A fürdőruhád fazonja egy dolog. A strand divat egy másik dolog. Igényes külső a parton is. Lássuk mit tehetsz.
  1. Próbálj meg alakodnak megfelelő, jó formájú fürdőruhát találni. Ha teljesen egyszínű, snassz darabot sikerül csak találnod akkor a mellközbe varrj gyöngyöket, vagy a bugyi derékrészét is díszítheted flitterekkel, színes fonatokkal.
  2. Ékszerdömpingre a parton semmi szükség, de nem árt néhány karkötőt vagy bokaláncot magadra venned. Ami az úszásban zavarhat, az a gyűrű, ezt érdemes inkább biztonságos helyre elzárnod. Karkötőből a körbevevő, teljesen zárt fajtákat szabad csak a vízbe bevinned. Az ezüst és réz ékszerekről pedig tudd, a vízben megszíneződhetnek.
  3. Láncok. Fontosak viszont a láncok. A parton flangálni kiváló lehet egy-egy nagyobb darab, különösen hosszú gyöngysorok, amik bizony a ciciden is végigfutva kellemes látványt nyújtanak a fürkésző pillantásokat vető férfiaknak. Gyakori még a nyakörv szerű megoldás, ez talán a legjobb, mert a vízbe is beviheted. A leggusztább a természetes anyagból, fából, vagy akár magad fűzte gyöngysor. A lánc színe lehet élénk és passzoljon a fürdőruhádhoz.
  4. Strandkendő: legalább ebédidőbe, vagy fagyizni vedd fel. Nem kell mindig, de érdemes. Arra is – spanyolfalat állni – ha át szeretnél öltözni. Legyen ehhez egy tartalék fürdőruhád, mert egész nap a vizes ruhában feküdni, biztos megfázás! A kendő ne legyen nylon, vagy műszálas, legyen pamut és tarka.
  5. Szatyor: Igen-igen igénytelen tud lenni egy-egy szép lány strandon pénzikéjét és a vizesflakont egy tescos zacskóban cipelve. Még a vászon katicás natúr tasak is csak 200 Ft-ba kerül, s minden belefér. Válassz természetes anyagokat, és akár kisméretű könnyű táskát, vagy óriási darabot. De legyen valamilyen épkézláb módon kinéző strandtáskád!
  6. Körömlakk. Sok embernek nem szép formában nő a körme, benő vagy épp beszakad, foltos a vitaminhiánytól, törik a szárazságától, vagy csak pusztán elszíneződik a sok festéstől. A strandon azonban szabad, sőt kell. Legalább egy körömerősítő, áttetsző lakkot vagy, egy gyöngyházfényű fehér testszínű festéket vigyél fel, ez védi is a körmödet. A porcelán körmök sok kis kővel, és dísszel azonban sok lehet, ha játékos kedvedben vagy nyaralás közben jó lehet, azonban bánjunk a giccsekkel óvatosan!
  7. Papucs: A strandpapucs sem mindegy, hogy néz ki. Erre a célra ma ár külön, kevéssé csúszós darabokat is kifejlesztettek. Érdemes ezekből válogatni ki a megfelelőt. Itt is fontos, hogy ne túlvarrt és giccses darabot válasszunk. Ha vászon vagy textil a pántja, magunk is kidíszíthetjük. Színben nem árt, ha passzol a fürdőruhánkhoz vagy legalább a hajunk színéhez. Fontos szempont, hogy vékony pántú legyen és ne legyen bőr vagy fém benne, ez napon ugyanis túlfűti a lábadat, a forró, felhevült fém, pedig meg is égethet. Talán mondanunk sem kell, hogy a strand előtt egy sarokreszelést, lábápolást jó ha beiktatsz.
  8. Cuccok a hajadba: a cuccok sora a hajadba végtelen. A legegyszerűbb a hajcsipesz, ami egy perc alatt felcsavarintja még a rövidebb hajakat is a koponyádra. Guszta lehet még, ha egy-egy tincset gyöngyökkel díszítesz, vagy hajadba szalagot fonsz. Az afro- fonatok is nagyon menők, viszont ha nem akarod örökké viselni, akkor egy ilyen strandnap után bontsd ki őket, mert a víztől összeáll a hajad és fésülhetetlen lesz! Kiváló ötlet még ha hullámcsattal tincsenként felcsavarod a hajadat és egy laza formában elrendezed. Ebbe picike csatokat tehetsz még. Vagy díszített hullámcsatokat. Ha színes hullámcsatra vágysz, legegyszerűbb ha jó minőségi körömlakkal használat előtt egy órával lefested őket. Így a hajadban is díszít az a szín, ami a körmödön.
  9. Smink: A smink kényes kérdés a strandon. Mindenki tudja, sejti, hogy valami kell, de buli sminkben elindulni kicsit nevetséges. A nagy részét a strandvíz lemossa és csak szennyezed vele a környezeted, ezért olyasmit válassz, ami igazán tartós, s az nem a csókálló rúzs. Bizonyos matt rúzsok képesek fennmaradni a vízben is, és érdemes csillámporokat krémállagú csillámokat használnod. A szemedre vagy az arcodra girlandos mintákat festve. A vízálló szempillaspirál nem standálló és a legtöbb szemfesték csak beleég a szemhéjadba. Kerüld ki ezeket. Színekben a rózsaszín, bordó bronz és arany lehetnek vakító napfényben is menők. Este az arany és barna átveszi az uralmat. Víz mellett a kék és a zöld nehezen kap erőre, ne használd.
  10. A test legjobb dísze viszont a testcsillám, vagy henna, ez az egész nyaralás alatt kitart ugyanis. Arcra azonban ezeket ne használd.


HarmoNet tipp: Légy trendi a strandon is - sminkelj bátran! >>

A fenti ötletekből válassz ki 3-5 db-ot és ezeket alkalmazd. A ruházatodra persze minden esetben próbálj meg figyelni. A strandmegjelenésed legfontosabb összetevője az önbizalom.

Kiss-Kárpát
Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x