Hello Kitty profin sminkel
Címlap / Szépség-Egészség / Hello Kitty profin sminkel

Hello Kitty profin sminkel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

A HarmoNet Hello Kitty napján bebizonyítjuk, hogy a ránctalannak tűnő macskadíva is jócskán halad a negyven felé, és a ránctalannak tűnő külsőt kizárólag a grafikai programoknak, valamint a professzionális kozmetikának köszönheti. Hello Kitty make up, kozmetika és illat. Csak erős idegzetűeknek, akik szeretik a szépet! 


Rendezvénynaptár
Mit rejt a cuki, fekete táska? Rajta Hello Kitty feje?


Smink cuccokat, melyeket a professzionális márkákat tervező világcég, a M.A.C. A kollekciót a tavalyi karácsonyi piacra optimalizálták, ám az idén nyáron is érdekes lehet, hiszen figyeljük csak a divattól független, valóban örök színeket és formákat. Itt vannak például ezek a rúzsok, melyek annyira gyönyörűek, hogy csak sokadik szemlélődésre tűnik fel a kupakra tett cicus.


HarmoNet tipp: Mit hoz a konyhára Hello Kitty? >>

A kollekcióban minden van – és minden stílusos, nívós, profi.
Egyetlen dolog van csak, amit nem értünk, bár biztos nem az egyenjogúsági mozgalmak húzódnak meg a háttérben: - Kitty miért lett fekete?


A kollekció különlegességét éppen az adja, hogy szakítottak a nagyon rózsaszín, nagyon kislányos stílussal, s mégis megőrizték a pop-os, szexis, játékos, egyben nívós imágót, amit Hello Kitty egy ilyen termék kollekción joggal igényelt.


HarmoNet tipp: Kitty a budin - ettől betojsz! >>

Ahhoz, hogy ez az egész nagyon szép, kétség nem fér. A színeket látjuk, s azokkal is meg lehetünk elégedve. Sajnos azonban a kollekció hazánkban nem kapható, így az illatokat csak akkor szagolhatjuk meg, ha tényleg fanatikusok vagyunk és egy külföldi webshopból megrendeljük valamelyiket.


A kollekcióból egyébként az egyetlen darab, amely kifejezetten gyerekek számára készült terméknek tűnik, noha nem az.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x