Nem követed a divatot? - na és?!
Címlap / Szépség-Egészség / Nem követed a divatot? - na és?!

Nem követed a divatot? - na és?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Széles e világban jócskán akadnak olyan megrögzött szokások, melyek már annyira hozzátartoznak mindennapi gondolkodásunkhoz, mintha máshogy már nem is forogna a világ. Aki nem úgy gondolkodik/viselkedik, ahogy a nagy átlag, azt különcnek, sőt, csodabogárnak titulálják, pedig semmi másról nincs szó, mint értékrendbeli különbségek foganatosításáról. 

A testünk hozzánk tartozik. Úgy érezzük, saját tulajdonunk, ami bizonyos fokig így is van. Azt tehetünk vele, amit akarunk és sok esetben teszünk is. Például a tetoválás mostanra már nem számít szélsőségnek. Divatba jött.

Azelőtt csupán a börtönökben szütykölődő bűnözők és magával kevésbé törődő munkás-, körökben terjedt el. Mára impozánsabb, úgymond szép kivitelű, szakértelemmel készült, művészi értékkel bíró változataik szinte kötelező jelleggel bírnak egy magára valamit is adó ember számára. A széles körű elterjedtség, a kívülről érkező elismerés bizonyság-értékkel bír. A tetováló anyagok egy része olyan alapanyagokból készül, amit az ősi kultúrákban is használtak erre a célra. Hiszen a tetoválás ősi dolog. Akárcsak az ékszerek viselete. Hiszen fülbevalót, ékszereket már eleink is viseltek – ez ad “jogot, engedélyt” testünk feldíszítésére napjainkban is. Egyes természetgyógyászok szerint a fémek folyamatos érintkezése bőrünkkel energetikailag káros, sőt, akad olyan ember is, akinek bőrét irritálja a fémből készült karkötő, nyaklánc, fülbevaló, stb. viselete.

Most már az európai kultúrkörökben elterjedt test-ékszer a piercing, aminek eredeti jelentése “áthatolás”, mint arról a Wikipédia készségesen tájékoztat bennünket. Tehát a piercing nem is az ékszer, hanem az a bizonyos lyuk testünkön. Bőrünket lyuggatjuk „átfele” orrban, fülben, tucatnyi helyen, nyelven, szemöldökön, arcon, mellbimbón, köldökön, nemi szerven, azzal mit sem törődve, hogy ilyenkor szánt szándékkal teremtünk behatolási terepet a kórokozóknak, amik ellen elvileg bőrünk véd(ene). A gyulladásos bőrproblémákról már nem is beszélve.

HarmoNet tipp: A sztárok titkolt edzésmódszere: Pilates >>

De nem kell az ilyen “drasztikus”, húsig hatoló beavatkozásokkal járó műtétekig mennünk, ha a testünk (kóros) kihasználásáról esik szó. Az arcfestés, hajfestés, bőr”ápolás” is megüti azt a mértéket, ahol már nem feltétlenül a saját jó – jobb - létünk érdekében “szépítjük” magunkat, hanem azért, mert a marketing-érdekeltségek, a média által diktált reklámpolitikai érdekszféráknak szeretnénk megfelelni. Ez márpedig önbecsapás!

Egy egyébként remekül kinéző nő, legalábbis az ilyenek egy jó része, csak akkor érzi magát jól, ha az arcán 5 kiló gusztustalanul büdös, természetellenes kőolajipari melléktermék, vagyis vegyi anyag van, amit “szépészeti szereknek” mondanak, de valójában egyáltalán nem szépek, sőt, lehervasztóan ízléstelenek! Egy szép lágy, frissen mosott illatos hajat minek kell 10 kiló hidrogén-tartalmú káros, mérgező, de ezeken túl förmedvényesen büdös, beleszagolva már-már hányingert keltő hajlakkal befújni, azon kívül, hogy a TV-ben ezt nyomják a reklámoktól kezdve a divatbemutatókon át a mindenholig??!

Pletykalapok lesifotósainak képeivel tarkított oldalain csámcsog a fél világ. Ez meg az a sztár smink nélkül teljesen úgy néz ki, mint egy normális ember. De hogy ez milyen ciki! Miért lenne ciki??! Mondja már meg valaki! És ez a másik sztár a kép tanúsága szerint felszedett pár kilót!! Hűűha! Mért ne szedhetne fel pár kilót?? Mert ő a rivaldafényben áll? És hogy ezzel is a bamba olvasók fejébe programozzák alig észrevétlenül, hogy itt mindenkinek a sztárokhoz KELL hasonlítania?? Kedves HarmoNet olvasó – ugye te tudod, hogy ez hazugság?

Hab a tortán, hogy amikor már végképp nincs azon a lesifotón mit kifogásolni, a híres színész bal könyökén lévő horzsolást pécézik ki, hogy az meg mi lehet!? Milyen kínos, hogy az a horzsolás ott van. Mert a celebek nem vághatják rá az ujjukra a kocsiajtót és az nem lilul be, mi? De ezt hagyjuk is, mert a híres emberek többsége tojik erre. Bőven van honnan leakasztani elég lét a bankbetétjük rendben tartására.

HarmoNet tipp: A legújabb tánc őrület: Tribal Fusion >>

Ez az egész a kisemberek befolyásolására fut ki.
Hogy ha már valaki nem olyan fess 40 évesen, mint 18 évesen volt, akkor már kötelező magát rosszul éreznie. Viszont renoválhatja magát mindenki az itt és itt, ennél és ennél a cégnél kapható fiatalító, ránctalanító, ugyan pénztelenítő, de – a betanítás után már – megnyugtató termékünkkel! A szemedbe kinyalom a feneked lyukát, a hátad megett viszont jót röhögök a markomba, hogy mennyi zsetont kihúztam a zsebedből...! Veszed? – te döntöd el!

Rama
Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3508 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x