Cseppet se szégyelld! Inkontinencia nap pénteken
Címlap / Szépség-Egészség / Cseppet se szégyelld! Inkontinencia nap pénteken

Cseppet se szégyelld! Inkontinencia nap pénteken

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Az inkontinencia az egyik legnehezebb betegség, probléma, nem csak a nők a férfiak életében is. Gyakran érezhetjük miatta, hogy tönkrement az életünk, antiszociálisak vagyunk, hogy problémánk kivet minket a társadalomból. Nem szégyellni való, inkább a megoldást kell sürgetni. Alul sírni - így jellemzik a holisztikus gondolkodók. Ez a rejtett probléma nem maradhat örökké rejtve, változtasd meg! 

Ne szégyelld, inkább kezeltesd! 
Cseppet se szégyelld! Ezzel a címmel rendez nyílt napot az inkontinenciáról október 9-én (pénteken) a Károlyi-Csekonics Palotában a Kor Kontroll Társaság.


Ismeri Ön a Brüsszel jelképévé vált Manneken Pis, vagyis pisilő kisfiú szobrát? Akkor ismerkedjen meg párjával, a kevéssé ismert ugyancsak brüsszeli pisilő kislánnyal. A képből is következik: rendezvényünk az inkontinenciában szenvedőknek szól, életminőségük javítása, önbecsülésük helyreállítása érdekében. ”Vizeletcsepegés? Hát, ez a korral jár, úgysem lehet kezelni.” Tévedés. Jó lenne leszámolni azzal a tévhittel, hogy az inkontinencia csak az idős nők betegsége, hiszen gyakran keseríti meg a kismamák életét is. A legtöbben azonban valóban a változó korban szembesülnek vele.Előfordult már Önnel, hogy prüszkölt, vagy nevetett egy nagyot, és azon kapta magát, hogy bepisilt?
Vagy olyan hirtelen tört önre egy intenzív, vizelési inger, hogy attól félt nem éri el időben a mosdót? Ha igen, látogassa meg az egészséges életet népszerűsítő, orvosokból, művészekből álló Kor Kontroll Társaság inkontinencia rendezvényét a Csekonics Palotában október 9-én, pénteken.

HarmoNet tipp: Hogyan úszd meg szárazon? >>

Magyarországon becslések szerint 600.000 ember – férfiak és nők egyaránt - gyarapítja az inkontinenciások táborát. A felmérésekből kiderül, hogy az érintettek nyíltan válaszolnak orvosuknak, ha rákérdez intim testrészük állapotára, de maguktól nem mondják.

Ugyanis még mindig szégyellik, titkolják, leplezik, házi praktikákkal, bulvár lapokban olvasott legújabb csodákkal kísérleteznek. Így aztán sajnos csak minden negyedik-ötödik inkontinens beteg fordul szakemberhez.

A meghívott orvosok szívesen adnak tanácsot az érdeklődőknek. Többek között arról, hogy a vizelet-visszatartási zavarok és a hólyagtúlműködés eredményesen kezelhető gyógyszerrel, műtéttel vagy egyéb konzervatív terápiával. Annyira sikeresen, hogy a betegek egy része még a kellemetlen pelenkától is megválhat a kezelés hatására.

HarmoNet tipp: Megoldás inkontinencia ellen >>

Önt is várják orvosokkal, Karda Bea koncerttel, tombolával és szűrővizsgálatokkal.


A rendezvényre a belépés ingyenes!
Helyszín: Csekonics Palota 1088 Budapest, Múzeum utca 17.


www.korkontrolltarsasag.hu
Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x