Rock-ruha, pop-divat - zenei stílus a divatban
Címlap / Szépség-Egészség / Rock-ruha, pop-divat - zenei stílus a divatban

Rock-ruha, pop-divat - zenei stílus a divatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Csepregi Éva, Szűts Judit és Komár László hosszú évek óta szórakoztatják a közönséget a színpadon állva. Most azonban tőlük szokatlan szituációban, egy fergeteges divatbemutatón léptek a kamerák kereszttüzébe. A glamour rock jegyében megrendezett Sugarbird bemutatón Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda is bemutatta legújabb, J. Csonka Hedvig divattervezővel közös kollekcióját. 

Fergeteges hangulatú, sztárokat felvonultató divatbemutatónak adott otthont egy belvárosi kávézó. A közel egy órás show-t Karsai Zita legújabb kollekciójának táncos bemutatója nyitotta. Zizzy lezser darabjait Bencsik Tamara, Galambos Dorina, Hien és Kisó is magára öltötte a színpadon. Sőt, az egykori megasztáros lányok még dalra is fakadtak.


A lendületes kezdés után a négy címlaplány és J. Csonka Hedvig divattervező dögös, a glamour rock jegyében született szexi ruháit láthatta a közönség. Zimány Linda lilás kollekcióját Dammak Jázmin, Horváth Éva állatmintás darabjait Szabó Patrícia, Dukai Regina csillogó ruháit a VIVA műsorvezetője, Ada, míg Bódi Sylvi vörös és fekete dögös ruháit Szorcsik Viki viselte a kifutón. Az összhatást gyönyörű kristály ékszerek tették tökéletessé.


HarmoNet tipp: Mit keres a pink boa a nyakadban? - Őszi-téli színtrend >>

A glamour rock elemei után is a zene világa dominált a nem mindennapi bemutatón. A Sugarbird tavaszi mesekollekciójának sikere után ismét egy igen jellegzetes magyar rajzfilmes „hőst” hívott segítségül. Mekk Elek a Hooligans nevével fémjelzett kollekció főszereplője lett. A rockos-mesés elemekkel díszített ruhákat a fiúk mellett Sarka Kata mutatta be a közönségnek.


A show csúcspontjaként mutatkozott be a Pop Rock Icons kollekció Csepregi Éva, Szűts Judit és Komár László közreműködésével. A három zenei legenda hatalmas ováció kíséretében lépett színpadra. A közönség Csepregi Éva kék korszakos és Komár László táncoló lakkcipős felsőjét hatalmas tapssal díjazta.


A pop-rock ihlette ruhadarabok, legyen szó dögös miniről vagy épp retro hangulatú pólóról, bizonyára meghatározó darabjai lesznek az idei ősznek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13403 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x