Gyilkos vírusok - szabad-e oltatni?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Gyilkos vírusok - szabad-e oltatni?

Gyilkos vírusok - szabad-e oltatni?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Egy vasárnapi ebéden elfogyasztott magyaros étel tízezerszer több kórokozót tartalmaz, mint egy védőoltás. A fertőzések ellen védőoltással védekeznének a legtöbben, ehhez képest a gyermekek legnagyobb részét a szülők csak a kötelező oltásokra viszik el.  

 

Rendezvénynaptár

A jelenleg megoldatlan demográfiai problémán is lendítene, ha a felnövekvő generációkat a HPV-hez hasonló oltással is védenénk. A védettség érzetének növelését a lakosság 96%-a a mindenkori egészségügyi vezetéstől várja el.

TNS által végzett közvéleménykutatásból kiderült, hogy nem érezzük magunkat védettnek a betegségekkel szemben. Duránszkai Gábor igazgató azt mondta: a szülők nem ismerik a bárányhimlő és a méhnyakrák ellen beadható oltásokat, miközben az influenza elleniekről már mindenki hallott.

Közben leginkább a daganatos megbetegedésektől tartanak és azok között is a méhnyakrák az, amelytől a legtöbben félnek. A megkérdezettek túlnyomó többsége azt gondolja, hogy a rák ezen formájának megelőzésénél a rendszeres nőgyógyászati szűrések mellett nagy a szerepe a védőoltás beadásának. Ugyanakkor az ilyen irányú ismeretek mellett sok tévhit is felszínre került. Az megkérdezettek ötöde gondolja az, hogy uszodákban, fürdőkben is elkapható a betegség valamint, hogy egy HPV-vel fertőzött ember bőrének érintése is terjeszti a kórt.Dr. Mészner Zsófia
, az Országos Gyermekegészségügyi Intézet főigazgató elmondta, hogy a védőoltásoktól való félelmek alaptalanok. Ezen oltások működtetik az immunrendszert. Tapasztalata szerint a védőoltásokkal kapcsolatos hisztériák követik a nyugati trendeket, igaz kb. 10 éves késéssel és kevésbé szakmai formában.

Kérdésre válaszolva hozzátette, hogy a gyártók érdekeltek abban, hogy egy védőoltással teljesen megelőzzenek egy járványt, és tévhit az a hozzáállás, hogy csak ideiglenesen védenek az oltások a betegségekkel szemben.

HarmoNet tipp: Jótékonyak-e a védőoltások a gyermekeknél? >>

Mindig voltak olyanok, akik a fentiek ellenkezőjét próbálták bizonyítani, illetve orvosi gyakorlatukkal szembementek a kötelező védőoltásokkal, azonban az ilyen próbálkozások legtöbbször helyi járványok kitöréséhez és gyermekkori halálesetekhez vezettek.

Kép: Piqs.de
 


 
 
[ 1215 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x