Deutérium megvonással a rák ellen
Címlap / Szépség-Egészség / Deutérium megvonással a rák ellen

Deutérium megvonással a rák ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Egy magyar rákkutató cég a tervezett klinikai kísérleteket követően a gyógyszertörzskönyvezésig szeretne eljutni találmányával. A WHO előrejelzése szerint 2020-ra az évente diagnosztizált új daganatos betegek száma a jelenlegi 10 millióról 15.7 millióra, a daganatos halálozás a jelenlegi 6 millióról 10 millióra emelkedhet. Havonta 5000 új daganatos beteget diagnosztizálnak Magyarországon. 

A deutérium-megvonás új távlatokat nyit a daganatellenes gyógyszerfejlesztésben
A magyar fejlesztésű, nemzetközi szabadalmakkal védett technológia a deutérium-megvonás elvén alapul. A kísérletek, eddigi eredmények során szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy a deutérium megvonással a daganatos sejtek anyagcseréje megzavarható, ami a daganatos sejtek pusztulását eredményezi – magyarázta a HYD Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Somlyai Gábor. Valamint azt is hozzátette, hogy a kutatások eredményeire építve végig kívánják vinni a folyamatot a gyógyszer-törzskönyvezési eljárásig.

Addig is egy egyedülálló kezdeményezésbe fogott, hogy segítse a daganatos betegségekkel küzdőket és azok hozzátartozóit. Létrehoztak egy információs központot, klubot, amelynek célja a daganatos betegségekkel, és azok gyógyításával kapcsolatos ismeretterjesztés.A központban a tervek szerint heti 2-3 előadást tartanak majd a betegeknek, hozzátartozóknak, valamint a daganatgyógyászatban dolgozó szakembereknek.


A daganatosokat érintő, a betegség körül felmerülő kérdésekre keresik majd a válaszokat. Ilyen előadások lesznek az adott tumor típusról szóló előadások egyes onkológusok szájából, de előadóként várnak majd a diagnosztika területén tevékenykedő szakembereket is, hogy választ adjanak olyan kérdésekre, hogy mi is az a PSA, tumor marker, PET-CT, stb.

Az egyes előadásokat rögzítik majd, hogy azokat a klub termében bármikor levetíthessék az érdeklődők számára.

HarmoNet tipp: A rák legyőzhető! - A deutérium megvonás technikája >>

Emellett meg kívánják hívni az e témában tevékenykedő non-profit szervezetek, alapítványok képviselőit is, hogy bemutassák társaságuk mindennapjait, illetve azt, hogyan tudnak segíteni az érintetteknek.

A klubhelyiséget továbbá teljesen ingyen felajánlják azon non-profit szervezetek számára, akik erre igényt tartanak, és saját rendezvényeiket itt szeretnék megtartani.

Mi az a deutérium?
A deutérium, más néven nehézhidrogén, a hidrogén egy izotópja. Abban különbözik a közönséges hidrogénatomtól, hogy atommagja egy neutront is tartalmaz, így tömege kétszer nagyobb, mint a hidrogénatomé. A természetben, így a közönséges vízben is, egymillió hidrogénatomból körülbelül 150 a deutérium. Ezt úgy jelölik, hogy a víz deutérium-tartalma 150 ppm. Az egészséges szervezetnek semmilyen gondot nem okoz ez a mennyiség, de a sérült, daganatos sejtek már nem tudnak vele mit kezdeni. Ilyenkor kell megváltoztatni a mennyiségét.

Milyen eredményekkel járhat a deutérium-megvonás klinikai alkalmazása?
Biokémiai és genetikai vizsgálatok igazolták, hogy a sejtosztódás elindításáért felelős folyamatok gátoltak csökkentett deutérium-tartalmú közegben, szintén gátolt bizonyos gének és enzimek működése.

A tapasztalatok és a vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy deutérium megvonás alkalmazásával a daganatos sejtek anyagcseréje megzavarható, ami a daganatos sejtek pusztulását eredményezi.

Kép: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6397 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x