HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22
Címlap / Szépség-Egészség / Fényterápia szénanáthásoknak!

Fényterápia szénanáthásoknak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22

A fő allergiaszezon márciustól októberig tart. Az allergiások számára jó hír, hogy szegedi kutatók teljesen új és bizonyítottan eredményes, semmiféle mellékhatással nem rendelkező gyógymódot találtak fel a tünetek enyhítésére. Nagy intenzitású fénnyel végzenek kezelést közvetlenül az orr nyálkahártyáján.  

 

A fő allergiaszezon márciustól októberig tart. Az allergiások számára jó hír, hogy szegedi kutatók teljesen új és bizonyítottan eredményes, semmiféle mellékhatással nem rendelkező gyógymódot találtak fel a tünetek enyhítésére. Nagy intenzitású fénnyel végzenek kezelést közvetlenül az orr nyálkahártyáján. A terápia segítségével néhány alkalom után a tünetek jelentősen csökkennek.

Hatása: a fototerápia gátolja a tünetekért felelős hisztamin felszabadulását, segíti az allergiában szerepet játszó fehérvérsejtek szétesését, és így a tüneteket megszünteti ill. jelentősen enyhíti.

Ez a kezelés nem megelőző jellegű, hanem gyógymód, vagyis a tünetek megjelenésekor kell alkalmazni.


Egy-egy szezonban a tapasztalatok szerint összesen 3-5 alkalommal szükséges a fényterápia, alkalmanként mindössze 3-4 percig.
A kezelésre és fájdalommentes allergiatesztelésre jelentkezni a Biovital Egészségközpontban lehet. Tel.: 345-8569, 345-8598

Természetgyógyászat
 
 
[3495]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x