Őszi-téli divat, zöldben
Címlap / Szépség-Egészség / Őszi-téli divat, zöldben

Őszi-téli divat, zöldben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

2009-2010 őszi-téli divat, kiegészítők, kizárólag zöldben! Kabátok, táskák, fülbevalók, elegancia hétköznapokra és ünnepi alkalmakra.  


Rendezvénynaptár
kabatok
A tél divatjának meghatározó színe a zöld is. Az árnyalatok a friss, alma, vagy fűzöld és a sötétzöld árnyalatok között váltakozhat. Továbbra is a nagyobb méretű táskák menők, melyeket kezünkbe fogunk. 
taska
Változatlanul a Swarowski kristállyal ékeített fülbevalók a legmenőbbek, a cizellált, finoman megmunkált darabok a legszebbek, de a műanyagból készült, a 80-as évek típusú fülbevalókat is bátran hordhatjuk - ugyanis az a stílus a legmenőbb ezen a télen. 
fülikefülike
A kiegészítőktekintetében a műbőr és a valódi bőr is menő, a lényeg inkább az, hogy élénk színű darabok legyenek. Az övekben a keskeny példányok mellett bejöttek a széles, csípőre jetett darabok is.
 
Csodálatos sarkú cipő - teljesen teli talpas csizma, mindkettő menő, tehát a sarkak tekintetében idén bármit viselhetünk, ami a ruhánkkal jól áll. 
A sminkünket is bátran igazíthatjuk az öltözékünkhöz, a zöld szemhéj, sőt a különleges zöld spirál is jól passzol stílusos ruházatunkhoz.
szemspiral
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6345 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x