Csodafegyver gyulladásra, megfázásra, és vitalizál - mi...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Csodafegyver gyulladásra, megfázásra, és vitalizál - mi az?

Csodafegyver gyulladásra, megfázásra, és vitalizál - mi az?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Sokan azt gondoljuk egy vitami a sok közül. Nem ez ennél jóval lényegesebb, ez egy szupervitamin, a C-vitamin barátja és örök segítőtársa. A szem, az immunrendszer és a daganatos megbetegedések természetes ellenszere. 

 

Rendezvénynaptár

A béta-karotin az A-vitamin legfontosabb forrása, és szinte minden sárga és piros növényben megtalálható.

Télen legkönnyebben a sárgarépával, a sütőtökkel, kelkáposztával vagy éppen tojássárgájával tudjuk bevinni a szervezetbe és ezzel számos betegséget megelőzhetünk.

A zsírban oldódó A-vitamin ugyanis az egészséges nyálkahártyák és a jó látás letéteményese, de mivel túladagolása veszélyes lehet, sokkal biztonságosabb, ha természetes béta-karotinnal pótoljuk.

Sokan csak szem csodadoktoraként ismerik, pedig valójában az A-vitamin hiánya okozza a gyulladások, tartósan begyulladt testrészek hiányát. A –vitamin hiányában nem könnyű kigyógyulni egy arcüreg-, egy fül-, vagy egy ízületi gyulladásból. Ezért fontos természetes alapanyagként bevinni szervezetünkbe. – a szerk.

piqs.de - répa

  • Már az is segíthet a szürkületi látás visszaállításában, ha napi egy sárgarépát elropogtatunk, hiszen például a farkasvakság is az A-vitamin hiányának egyik legsúlyosabb jelzése.
     
  • Mivel a béta-karotinoidok antioxidánsként is megállják a helyüket, hasznosnak bizonyultak egyes rákfajták, például tüdő-, gyomor- bőr és vastagbélrák megelőzésében. A kutatók szerint az A-vitamin rákellenes hatása pontosan annak köszönhető, hogy a vitamin elősegíti a sejtdifferenciálódást, és ezzel ellenőrzés alatt tudja tartani a daganatos sejtek differenciálatlan növekedését.
     
  • A téli sportok szerelmeseinek sem árt egy kis béta-karotin raktározás, hiszen a sárgás színű festékanyag szabadgyök-blokkoló tulajdonsága révén képes közömbösíteni az erős napsugárzás hatásait és egyenletesebb barnulást is biztosít.
     
  • A manchesteri egyetem vizsgálataiban az is bebizonyosodott, hogy a nyers táplálékkal elfogyasztott béta-karotin csökkenti a gyermekkori allergiahajlamot (a felnőttkorit is - a szerk).

Oxygenmedical.hu
Orvost Keresek >>

(Fotó: Knipsermann - Alles in stücke)
 


 
 
[ 5631 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x