Béres Alexandra újra színpadra lép! 4. Coca-Cola Testébresztő...
Címlap / Szépség-Egészség / Béres Alexandra újra színpadra lép! 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap

Béres Alexandra újra színpadra lép! 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A fitneszkirálynő kislánya születése után újra színpadra áll, méghozzá március 28-án, vasárnap a 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap keretében. 

Béres Alexandra az esemény legnagyobb sztárja lesz majd, Súlykontroll órájával mozgatja majd meg a SYMA csarnokban összegyűlt résztvevőket. 

Alexandra új lendülettel készül az eseményre. „Ami a Súlykontroll órám gyakorlatait illeti, nagyon nagy újdonságok nem várhatók. Én viszont megváltoztam. Panna születése miatt néhány hónapot kihagytam és most, a visszatérésem után újult erővel kezdtem dolgozni. Napról napra jobban élvezem az edzéseimet.

Bár gyermekkorom óta rendszeresen sportolok, azt hiszem, még soha nem esett ilyen jól a mozgás. Nagyon nagy kedvem van újra színpadon több száz, több ezer embernek órát tartani. Ebből az új lendületből és energiából szeretnék adni a 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap résztvevőinek.

Olyanoknak ajánlom az órámat, akik szeretnék minden izomcsoportjukat jól megmozgatni és van egy pici monotónia-tűrésük.
Bátran csatlakozhat mindenki kortól és edzettségi szinttől függetlenül. Az ugrálást igénylő mozgásokat kerülöm, lesz viszont sok mélyizom gyakorlat, és ígérem, hogy a monoton, zsírégető részeket is színesebbé, élvezetessé teszem. Senki sem fog unatkozni! ” 


Bővebb információ és részletes program >>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5665 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x