5 gyors smink munkába - 2 perc alatt jobb külső
Címlap / Szépség-Egészség / 5 gyors smink munkába - 2 perc alatt jobb külső

5 gyors smink munkába - 2 perc alatt jobb külső

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Ha banki ügyeket intézel, ha bevásárolsz, fizetsz a pénztárnál, vagy tanácsot kérsz, te kivel állsz szívesebben szóba? A nyúzott, hullafáradt eladóval, vagy a mosolygós, kicsit akár leeresztetten is bájos hölggyel? Napi 2 perc sminkelés csodákat tehet. Kisimultnak, üdének nézhetsz ki. Szinte biztos, hogy megéri, hiszen egy jobb megjelenéssel veled is előzékenyebbek lesznek! 

Ha banki ügyeket intézel, ha bevásárolsz, fizetsz a pénztárnál, vagy tanácsot kérsz, te kivel állsz szívesebben szóba? A nyúzott, hullafáradt eladóval, vagy a mosolygós, kicsit akár leeresztetten is bájos hölggyel? Ha már nincs időd kialudni magad, az életed esetleg épp romokban, vagy ki sem látszol a munka alól, akkor is érdemes megadnod magad számára a tartást, elegánsan, jó külsővel a munkahelyedre menni. Napi 2 perc sminkelés csodákat tehet. Kisimultnak, üdének nézhetsz ki. Szinte biztos, hogy megéri, hiszen egy jobb megjelenéssel veled is előzékenyebbek lesznek!

Ha reggel fáradtan is indulsz útnak. Ha a tavaszi fáradtság vesz erőt rajtad, vagy éppen vitaminhiánnyal küszködsz is, érdemes napi pár percet, reggel tükör előtt töltened. Nem kell sok kencefice rád, elég néhány „ecsetvonás”, hogy igazán üdén nézzél ki. A hatás nem marad el! Veled is kedvesebbek, mosolygósabbak, türelmesebbek lesznek: Egy jó külsejű emberrel még akkor is finomabban váltanak szót egy-egy ügyvitel során, ha éppen robbanásig fokozódott a feszültség. Biztosan megéri! 5 gyors reggeli smink – tippek, trükkök a hét minden napjára!

Smink


1. Kontúrtalan, éltelen, nyúzott arc: Feldagadt orca, fakó ajkak. Talán egy kis vitaminhiány is. A reggeli 2 percből 1 percet belső tatarozással töltünk! Mondd ki hangosan: Ma friss, üde napom lesz. A dolgok egyre jobban haladnak. Kíváncsi vagyok a világra! Vegyél be egy adag C-vitamint és igyál meg egy nagy pohár tiszta ásványvizet!
Ez után használj egy kevés szempillaspirált, ajkad kend át szőlőzsírral, ajakírrel, ujjadra kenj élénkebb színű rúzst és azzal vidd fel az ajakadra, így finomabb árnyalatot kap arcod. Délben ezt ismételd meg!

2. Feldagadt, végkimerült arc: A feldagadás mellé sápadt és éltelen, esetleg már végképp kiégett a tekinteted. A szemöldök íve alá, és a szemhéjra világos festéket vagy szemhéjpúdert kenj. A szem alá is kerülhet egy kis alapozó vagy púder. Az orcákat piros festékkel emeld ki az arccsontnál. Az ajkakra nagyon kevés rúzst vigyél fel egy fültisztító vagy az ujjbegyed segítségével. A maradék fél percedben vizet és gyümölcsöt vegyél magadhoz! Érezd át, hogy minden korty víz megnyugtat, belső békét ad!

3. Zavaros, szétfolyt tekintet: Főként vékonyabb arcú és alkatú embereknél, szinte szétesik az arc a kipihenetlenségtől. Az első 1 percben masszírozd át a tükör előtt a homlokot és a szem környékét. Majd ajkaidra kevés fényes, színes ajakírt vihetsz fel, rúzs csak akkor szükséges, ha nagyon halvány a szád. A szemöldök alatti részeket halvány festékkel vagy kőpúderrel pamacsold át és egy finom kontúrral vékonyan húzd ki a szemöldököt, ez határozott tekintetet kölcsönöz. Végül egy pohár víz következik

4. Hosszában összenyomott arc: Főként depresszió, vagy idegi kimerülés után alakul ki. A felülről és alulról préselés kiváló szimbóluma. Ajkaid dörzsöld át egy fogkefével, majd húzz neki vékony kontúrt. Ez után jelöld ki az arccsont területeit kevés arcpirosítóval. Végül a szemöldököt is vékonyan kiemelheted. Utolsó simításként halvány kőpúderrel egyszer húzd át az orrnyerget a tövétől a hegyéig, és az állat világos árnyalattal. Pozitív gondolatokkal és a tükörbe egy nagy "belemosolygással" fejezd be a folyamatot.

5. Színtelen arc: Általános vitaminhiánynál alakul ki. Kevés színes festékkel emeld ki a szemhéjat, egy erősebb kontúrral pedig húzd is ki a szemed. Arcformádtól függően az ajkaidat vagy az orcádat emelheted még ki egy kis színnel. Neked sokat segít, ha hajadba teszel valami szép, színes kiegészítőt.

A tippek, módszerek a hét napjain variálhatók. Pár percig tart elkészítésük, de nagyon kifizetődők.

(Fotó: piqs.de - Don Poponé: Crossentwicklung)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7926 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x